Stroj za označevanje izdelkov

Označevanje neposredno na izdelek

Ne glede na to, ali etiketirate neposredno na knjige, prezračevalne odprtine, jeklene tuljave ali sirove bloke, obstaja rešitev VKPAK za označevanje vašega izdelka.

VKPAK je zasnoval številne sisteme neposrednega označevanja izdelkov. Ti sistemi vključujejo natis nalepk VKPAK in nalepke za nalepke ali aplikator nalepk, odvisno od uporabe. Vključujejo lahko tudi zunanje naprave, kot so tehtnice, namestitev po meri, ravnanje z materiali, skenerji, preveritelji, ohišja ali vgrajeni računalniki z zaslonom na dotik. Metode nanašanja nalepk za neposredno označevanje izdelkov vključujejo nabijanje, napihovanje, napihovanje ali brisanje.

Ugled podjetja VKPAK za sistemsko integracijo je prednost v aplikacijah za označevanje izdelkov. Številne aplikacije zahtevajo neko obliko integracije, ne glede na to, ali gre za integracijo programske opreme, integracijo materiala ali oboje. VKPAK so strokovnjaki za oblikovanje sistemov za označevanje izdelkov, ki ustrezajo posebnim zahtevam vsake stranke.

Kot del celovitih rešitev za pakiranje VKPAK lahko avtomate za etiketiranje uporabljate z različnimi pakirnimi stroji ali kot samostojno enoto. Norland International ponuja široko paleto etiket, primernih za vgradne ali namizne aplikacije, in raztopin za označevanje, občutljivih na pritisk, skrčljivih rokavov ali zvitkov. Te rešitve za označevanje so vsestranske in izpolnjujejo zahteve v skoraj vseh panogah, vključno z vodo in pijačami, kozmetiko, hrano, gospodinjskimi predmeti in še več. Obrnite se na svojo ekipo v VKPAK, da določite stroj za etiketiranje, ki najbolje ustreza vašim potrebam.

Rešitve za označevanje, ki jih ponuja VKPAK, obsegajo visokohitrostni aplikator za tiskanje nalepk. Ta široka paleta rešitev za označevanje je na voljo za zadovoljitev različnih potreb po identifikaciji izdelkov. Rešitve za označevanje vključujejo aplikatorje za tiskalnike nalepk, aplikatorje za etikete in tiskalnike za etikete. Za kakršna koli vprašanja ali vprašanja se obrnite na zastopnika za rešitve za označevanje.

Ko potrebujete rešitev za označevanje izdelkov, VKPAK nudi naslednje izdelke, ki ustrezajo vašim zahtevam