ekipo

VKPAK Machinery s sedežem v Šanghaju, osrednjem mestu Kitajske, kitajskem gospodarskem, finančnem, trgovskem in ladijskem centru. Nismo ponosni samo na visoko kakovost našega stroja, temveč tudi na odlične storitve za stranke. Da bi zagotovil učinkovito nabavno storitev na enem mestu, je VKPAK, ki je začel pri proizvajalcu strojev za etiketiranje, prav tako investiral in delil več tovarn od polnilnega stroja, stroja za zapiranje in pakirnega stroja. Naši inženirji za raziskave in razvoj lahko izdelajo profesionalne rešitve za prilagojene stroje v skladu z različnimi zahtevami naročnika v vseh vrstah industrije, kot so hrana in pijača, kozmetika, kemikalije, pesticidi, informacije, komunikacije itd. Naša prednost je rešitev za pakiranje, ki ustreza vašim potrebam. in poslanstvo.

Osredotočamo se na rešitve samolepilnega etiketiranja za vse vrste in oblike paketov. Če stroji za etiketiranje po vaših zahtevah ustrezajo vašim proizvodnim postopkom, lahko ponudimo preprosto ali pravilno rešitev, ki bo ustrezala vašim specifičnim aplikacijam.

Tovarniška razstava

Skrbimo za visokokakovostno visoko zmogljivost in visokokakovostne uporabnike, ki uporabljajo občutek. In z veseljem delimo svojo tehnološko prednost z našimi cenjenimi strankami. V dolgoročnem sodelovanju z dobro znanimi podjetji smo se naučili njihovih naprednih upravljavskih izkušenj in tehnologije ter pridobili veliko izboljšav in inovacij.

VKPAK, ki temelji na trendih in razumevanju opreme za avtomatizacijo, je bila vera v tehnološke inovacije, samorazvojni pristop k samorazvoju, ki ga poganja tržno povpraševanje, tržno povpraševanje vodi k dolgoročnemu razvoju podjetja, podjetje je vodilna tehnologija , vrhunska kakovost, dobre tehnične storitve ,, ki imajo dober ugled in dobijo veliko podporo domačih in tujih podjetij. 80% naročil prihaja do rednih strank in priporočil kupcev.

Vaša podpora in zadovoljstvo je usmeritev in zagon našega prizadevanja. Pokazali vam bomo vse prednosti, odraščajmo skupaj. Prepričani smo, da lahko dolgoročno in prijateljsko poslujemo z vami. Zaradi vašega zaupanja in naše storitve ter stroja.

Naša ekipa