Stroj za etiketiranje ampule

Model visoke hitrosti avtomatskega stroja za etiketiranje z navpičnimi ampulami je izdelan pod strogim nadzorom, ob upoštevanju strogih standardov gmp za uporabo v farmacevtski in sorodnih panogah. Zelo strogi standardi nadzora kakovosti, sprejeti med proizvodnim procesom, zagotavljajo nemoteno delovanje in potrebujejo minimalni čas vzdrževanja / zaustavitve. Stroški stroja prihranijo proizvodne stroške in prihranijo dragocen čas. Stroj za samodejno označevanje ampule ima pogonski sistem s spremenljivo frekvenco izmeničnega toka za nemoteno krmiljenje stroja za zahtevanih do 220 ampulov na minuto. Stroji s spletnim paketnim tiskanjem. Super tihi stroj ima minimalno onesnaženost s hrupom in s tem povečuje produktivnost delovne sile. Nagnjeni lijak za dovajanje zagotavlja enakomeren pretok predmetov za označevanje.

Stroj za samodejno etiketiranje nalepk za ampule za hitro nanašanje ampule na ampule. Označevalnik nalepk za ampule vključuje sodoben sistem za razdeljevanje nalepk z mikroprocesorjem in uporabniku prijazen sistem za zaznavanje nalepk in izdelkov. Stroj za etiketiranje nalepk za ampule je primeren za označevanje na okroglih vialah in drugih okroglih predmetih. Označuje lahko do 200 enot na minuto, odvisno od izdelkov in velikosti etikete. Posebej zasnovan elektronski in mehanski sistem za nanašanje prozornih (brez videza) nalepk na viale z zelo visoko hitrostjo z uporabo izbirnega posebnega sistema za zaznavanje nalepk. Na voljo je resnično en in edini hitri rotacijski osnova okoli etiketirnega stroja z edinstvenim sinhroniziranim sistemom za nadzor hitrosti. Vgrajeni avtomatizirani sistemi za zaznavanje dolžine nalepk odpravljajo potrebe po ročnem podajanju in shranjevanju podatkov o dolžini nalepke v pomnilnik ter vsakič, ko spremenite velikost nalepke in znova zaženete napravo, iste. Sistem tako prihrani dragocen čas, izogne se času izpada stroja in pomaga doseči večjo proizvodnjo.

Kaj je ampula?

Ampula (tudi ampul in ampula) je majhna zaprta viala, ki se uporablja za zadrževanje in ohranjanje vzorca, običajno trdnega ali tekočega. Ampule so narejene iz stekla.

Sodobne ampule se najpogosteje uporabljajo za vsebovanje zdravil in kemikalij, ki jih je treba zaščititi pred zrakom in onesnaževalci. So hermetično zaprti s taljenjem tankega vrha z odprtim plamenom, običajno pa se odprejo z odtrganjem vratu. Pred zapiranjem lahko prostor nad kemikalijo napolnimo z inertnim plinom. Stene steklenih ampul so običajno dovolj močne, da jih brez težav vstavite v predal za rokavice.

Ko potrebujete raztopino za označevanje ampule, VKPAK nudi naslednje izdelke, ki ustrezajo vašim zahtevam