Stroj za označevanje žlic

Mnoge panoge se pri skladiščenju in prevozu materialov in izdelkov zanašajo na vedra. Ne glede na to, katero vrsto podjetja vodite, je pomembno, da je vaš sistem označevanja v vedrih zanesljiv, hiter in natančen.

Najboljši način za pravilno označevanje izdelkov je prilagodljiv sistem. Stroji VKPAK so modularne zasnove in jih je mogoče integrirati z različnimi dodatki za različne namene. Stroje VKPAK lahko enostavno prilagodite vaši natančni velikosti posode in jo držite natančno na mestu, ko je nalepka pritrjena. Oznaka žlice je hiter sistem, ki lahko sprejme različne vrste nalepk, na primer zavite etikete ali ravne stranske nalepke za pravokotne žlice.

Video:

Odvisno od vašega trenutnega obrata je lahko naš sistem označevanja Bucket samostojen sistem ali integriran v večjo proizvodno linijo. Inženirske zmogljivosti VKPAK so močne in ponosni smo na sposobnost načrtovanja avtomatizacijske rešitve, zasnovane za vaše proizvodne potrebe.

Glavni parameter (standardni model)
Natančnost označevanja± 1 mm
Hitrost označevanja30-45 kosov / min
Velikost nalepkeL: 20mm-285mm W: 20mm-135mm
Velikost izdelkaPremer: 25mm-100mm H: 25mm-300mm
UtežPribližno 185kg
Moč1000W

Rešitev za označevanje vedra

Stroj za nalepke Bucket je enostaven za uporabo s števcem nalepk. Vnaprej nastavljen nadzor serije, tipkovnica in digitalni zaslon, primeren za vrsto cilindričnih označevalnih programov velikega formata. Ima koračne motorje za hitro in natančno označevanje ter pnevmatsko krmiljeno zapiranje. Dvigalo žlice z motornim pogonskim sklopom za optimalno namestitev nalepk. Z neprozornim zaznavanjem nalepk kot standardno in enostavno nastavljivo preddoziranje in pozicioniranje nalepk z graduirano skalo.

Zanesljiva rešitev za vrstno označevanje vedra in vedra. Edinstvena roka za nanašanje nalepk, ki se obriše, je vgrajena v enoto za tiskanje in nanašanje VKPAK ali na nalepko za nalepke za natančno označevanje valjastih posod, kot so vedra in vedra. Pas za nanašanje s pasom sledi obodu vedra ali bobna, da se varno obriše na nalepki.

Prikazani sistem vključuje aplikator za nalepke VKPAK v vodoravnem položaju za nanašanje natisnjene nalepke v vedru. Ta vrsta sistema za označevanje vedra / vedra lahko uporabi večjo nalepko, na primer nalepko s širino 6 ″ ali širino 8,5 to, da se zagotovijo popolne in berljive informacije.

Oznaka Pail je tehnološko najnaprednejši stroj za etiketiranje Pail. Zasnovan je posebej za natančno in učinkovito nalepke spredaj ali spredaj in zadaj na velika industrijska okrogla in kvadratna vedra, vedra, vrče in kadi. Edinstven pristop VKPAK uporablja brisalna vrata, zračno manipulacijo in servo upravljane sisteme jermenov, ki zagotavljajo dosledno uporabo brez gub. Za zavijanje veder, vedrov, kadi in vrčev z ročaji izbirni usmerjevalni modul vsakič natančno usmerja ročaje na etiketo.

Vrsta in specifikacije označevalcev

Zmogljiv in vsestranski etiketa za označevanje veder, vedra, vrčev in kadi na sprednji ali več plošč

Tip stroja: Stroj za etiketiranje vedra, etiketa za vedra, etiketa za vedra

Aplikacije za označevanje: Oznaka na sprednji strani, oznaka na več ploščah, označevanje s celotnim ovojem

Vrste zabojnikov: Nalepke okrogle ali kvadratne plastične vedra, vrči, vedra, kadi, kovina in večina drugih materialov

Izdelano tako, da ustreza zahtevanim specifikacijam

Če potrebujete preprosto aplikacijsko rešitev, ima naš aplikator za nalepke vedro veliko funkcij, ki zagotavljajo hitro in učinkovito nanašanje etiket za doseganje najvišje delovne učinkovitosti.

Edinstven dizajn, zasnovan za največjo učinkovitost označevanja vedra

V VKPAK vedno iščemo načine in metode, ki bodo vašemu objektu pomagali optimizirati za največjo učinkovitost delovne obremenitve. Naš označevalec vedra je izdelan po isti metodologiji.

Na etiketo je pritrjena vakuumska mreža s kratkim hodom na zračni valj (nagibna vakuumska mreža) (približno 15 o dolžine), ki vključuje več tesnilnih jermenov s pogonom na koračne motorje, ki pomagajo in prenašajo dolge , mehke nalepke. Ventilatorji za kolačke se uporabljajo za tvorjenje vakuuma, da zadržijo suho stran etikete ob tesnilnih obročih, da dajo pot.

Trdna impresija brisalcev iz klobučevine, pritrjena na koncu rešetke na etiketo za vedra, se uporablja za stik s površino izdelka, da pritisne nalepko za prvo pritrditev; nalepka se pritrdi, ko napredovalni izdelek odstrani mrežo.

Motorizirani tesnilni obročki se premikajo, medtem ko nalepke točijo in se ustavijo, ko prednji rob nalepke doseže vrh filca. To določi senzor fotoelektrične nalepke, ki zazna položaj zaustavitve in je skladen (tudi pri različnih dolžinah nalepk).

Tesno nameščene vzporedne vodilne tirnice ročajev (za navpični položaj) so nameščene tako, da očistijo vrh vsakega izdelka, da se ohrani vrstna usmerjenost, pri čemer se izdelki med vrtenjem do sklopa stabilizatorja pasu ne zadržijo.

Vsi ti koraki se izvajajo v tandemu, da se zagotovi, da postopek označevanja vedra nenehno povečuje zmogljivost in čim bolj odpravlja izpad.

Izdelano trpežno z vrhunskimi materiali in komponentami

Standardno pri vseh aplikatorjih nalepk iz VKPAK je naš etiket za vedra izdelan iz trdnih komponent iz eloksiranega aluminija in nerjavečega jekla. Vodilne tirnice so vgrajene v tekoči trak etikete za vedra, da se zagotovi, da izdelek ostane znotraj ustreznih parametrov za natančno in dosledno označevanje.

Z VKPAK-ovim označevalnikom za vedra zagotovite največjo operativno učinkovitost v vašem objektu. Če želite začeti, nas pokličite še danes in zahtevajte ponudbo.