Samodejni dvostranski stroj za etiketiranje sprednjih in zadnjih nalepk

Samodejni dvostranski sprednji in zadnji samolepilni stroj za etiketiranje steklenic je zasnovan tako, da s hitrostjo in natančnostjo obdeluje široko paleto samolepilnih aplikacij za etiketiranje, tako v enojni, dvojni ali trietiketni glavi, lahko na sprednji, zadnji, delni ovoj ali v celoti zavijte nalepke, pa tudi zaščitne ali promocijske zgornje etikete. Dva razdeljevalnika nalepk delujeta neodvisno za enostransko etiketo ali hkrati delujeta pri enostranskem etiketiranju, kar omogoča različno velikost nalepk na obeh straneh. Na voljo je neobvezna postaja za zavijanje za etikete z delnim ali popolnim zavijanjem, pa tudi z zaščitnimi etiketami ali promocijskimi zgornjimi etiketami. Stroj za nalepke nalepk spredaj in zadaj je opremljen s sistemom za poravnavo verige za orientacijo izdelka, ki zagotavlja pravilno namestitev posod pred nanosom etikete. Položaj posode se prilagodi z vzmetnimi motornimi verigami, preden se premakne pod prijemalo za glavo, kjer se sprosti. Oprijem za glavo je nameščen na vertikalnem vretenem sistemu iz nerjavečega jekla za enostavno nastavitev po potrebi. Dodatne funkcije vključujejo konstrukcije in anodizirane komponente iz nerjavečega jekla, svetovno znane elektronske komponente, servo motorni pogon, zagon pomožne mreže, krmiljenje PLC in uporabniku prijazen HMI.

Uporabite visokokakovostno kolo, da pustite nekaj prostora med steklenicami, da zagotovite, da nalepke ne bodo manjkale. Število vrtljajev gobastega kolesa lahko prilagodite tako, da prilagodite prostor med dvema steklenicama.

Deli naprave, ki shranjujejo nalepke in zbirajo etiketni papir, so zasnovani tako, da jih je mogoče prilagoditi najrazličnejšim nalepkam.

Uporabite fotoelektrično opremo, uvoženo iz Nemčije, in visokokakovostni servo motor, natančnost označevanja se močno izboljša.
Opis izdelka:

Stroj je varčen in enostaven za uporabo, opremljen z zaslonom na dotik HMI in nadzornim sistemom PLC. Vgrajen mikročip omogoča hitro in enostavno prilagoditev in preklop. Ta sistem samodejnega označevanja je idealen za valjaste, ravne in kvadratne posode.

Ta stroj je zelo primeren za živilsko, kozmetično, farmacevtsko, pesticidno in drugo industrijo. To je enojna in dvostranska etiketa za ravno, kvadratno in okroglo steklenico s prostornino pod 1L. Samodejno krmiljenje z računalnikom (PLC), enostavno upravljanje. Brez steklenice brez etikete. Z lahkoto lahko spremeni specifikacije. Sprejema servo motor, dosežen nadzor zaprte zanke nizka stopnja okvar. Visoka učinkovitost. Hitra hitrost.

Opis poteka dela

Steklenica → preverite → etiketa → nalepka s potezo → končni izdelki
Ko stekleničite v etiketirnem stroju, najprej popustite položaj. Popravek steklenice pred vstopom v tlak je mehanizem, tlak je mehanizem delovanja, da se steklenica lahko stabilno ustavi, brez kakršnega koli tresenja, da se premaknete naprej. naprej na potezo se nalepka na obeh straneh nalepke na steklenički prilepi, nato zaključite postopek označevanja.

Ključne funkcije

♦ Iz eloksiranega aluminija, izdelanega iz nerjavečega jekla, izdelanega iz težkega materiala

♦ Elektronske komponente so svetovno znane blagovne znamke

♦ Sposobnost označevanja ravnih, ovalnih, kvadratnih in okroglih posod

♦ Ločilno kolo za dovod steklenice s spremenljivo hitrostjo

♦ PLC nadzor in uporabniku prijazen HMI

♦ Servo motorni pogon zagotavlja natančno in hitro ponovljivo označevanje

♦ Zgornji stabilizacijski / transportni trak ima steklenico za pravilno označevanje.

♦ Samodejna sinhronizirana glava etikete in tekoči trak

♦ S pomočjo spletnega pogona

♦ Zaznavanje nizke ali manjkajoče nalepke s sistemom samodejnega zaustavljanja, da se prepreči napačno označevanje

♦ Brezkontaktni foto senzorji za oči

♦ Števec nalepk

Razpoložljive možnosti

♦ Šifrarnik za tisk z vročim žigom na osnovi (tiska znake neposredno na nalepko)

♦ Clear Label Sensors (sposobni zaznavanja prozornih nalepk)

♦ Zaviralna postaja

Tehnične specifikacije

SmerOd leve proti desni ali od desne proti levi
Hitrost120-250CPM (odvisno od lastnosti izdelka in hitrosti podajanja)
Premer posodeL: 30-300 mm W: 20-140 mm
Višina posode55-400mm
Dolžina nalepke15-300mm
Višina nalepke10-150mm
Natančnost označevanja± 1 mm (odvisno od značilnosti izdelka)
Velikost koluta nalepke320 mm (največ)
Velikost jedra nalepke76 mm
Oskrba z elektriko110 / 220V 50 / 60HZ 1PH 2500W
Utež310 kg
Dimenzija2800x1450x1500mm