Stroj za etiketiranje ovalnih steklenic

Aplikatorji ovalnih etiket VKPAK najbolj vsestransko ustrezajo zahtevam sodobne embalaže, ki zahteva visoko učinkovitost, natančnost in zanesljivost, hkrati pa ohranja nizke proračunske stroške. Naši aplikatorji za samolepilne etikete lahko na enojne, sprednje in hrbtne strani nalepijo enojne, sprednje in hrbtne nalepke ali na steklenice ali posode z ravno, ovalno, kvadratno, okroglo obliko. Naš modul zagotavlja največjo stabilnost in ravno postavitev steklenic ovalne oblike. Ta modul zagotavlja popolno poravnavo steklenic na tekočem traku za natančno označevanje, primerno za skoraj vse vrste steklenic.

Označevanje visokozmogljivih strojev je posebej zasnovano za ovalne mehke plastične steklenice, da bi se izognili premajhnim nalepkam na robovih ali manjše natančnosti pri nepravilnih steklenicah.

Ovalne steklenice so idealne za najrazličnejše namene in industrije, vključno z, vendar ne omejeno na:

  • Biotehnologija
  • Pogodbena polnila
  • Okolje
  • Hrana in arome
  • Skrb za zdravje
  • Dom in vrt
  • Gospodinjske kemikalije
  • Hišnik / sanitarije
  • Osebna nega
  • Farmacevtska

VKPAK, konfiguriran za ploščate in ovalne izdelke, ima izjemno natančnost in enostavnost nastavitev. Če imate ploščate ali ovalne enostranske izdelke, ki potrebujejo eno, dve ali celo tri nalepke, ima VKPAK premišljeno zasnovo, ki olajša postavitev znova in znova. Spodnja slika namiguje na naše razmišljanje - torej za resnični svet, nerealno upanje, da bodo ščetine fiksne krtače za brisanje enakomerno pritiskale na ukrivljeno površino (v tem primeru krivuljo površine izdelka lahko sledimo z naš vzmetni nosilec za krtačo). Možnost dodajanja modulov v času naročila ali po prodaji kot stroj VKPAK omogoča ovalne in okrogle izdelke z zelo hitro zamenjavo izdelka.

Ne bojte se naših konkurenčnih ponudb za opremo, ki je videti kot naša - kar verjetno ne ustreza naši zmogljivosti - vse naše stranke so navdušene nad vrednostjo, ki jo predstavlja naša oprema.

Lastnosti

Hitri menjavi - Za zamenjavo izdelka ni potrebnih orodij. Velika ročna kolesa omogočajo skorajda lahke prilagoditve brez potrebe po motorni asistenci (motorna asistenca dodaja stroške / zahtevnost in nekaj drugega za servisiranje). Odločili smo se, da bo poenostavljeno z nastavitvami položaja, pri čemer bomo izbrali nekoliko dražje jedkane ravnile in lestvice nad "digitalnimi kazalniki", ki sčasoma lahko propadejo (spet druga stvar, ki jo je treba servisirati). Čas namestitve med opravili je preprost in hiter.

Ponovljivost - Vse elektronske nastavitve / parametre vašega delovnega opravila lahko shranite na zaslon na dotik, kar omogoča natančno ponovljivost med ponovitvami.

Prilagodljivost - VKPAK je zasnovan v modularni obliki, ki omogoča več konfiguracij, ki ustrezajo vašemu obsegu delovnih mest. Tako mehanika kot elektronika sta modularna, kar omogoča hitro dodajanje in odstranjevanje mehanike in elektronike.

Barvni zaslon na dotik - je enostaven za uporabo in enostaven za razumevanje. Na voljo so tudi informacije o stanju naprave in meniji za odpravljanje težav.

Ko potrebujete raztopino za označevanje ovalnih steklenic, VKPAK nudi naslednje izdelke, ki ustrezajo vašim zahtevam