Stroj za etiketiranje kozarcev

Kozarec je posoda, običajno izdelana iz stekla, gline ali plastike, s prostornino od delca litra do več litrov.

V VKPAK nudimo okolju prijazne avtomatske stroje za etiketiranje, ki omogočajo enostavno in cenovno ugodno uporabo nalepk za vaše komercialno podjetje. Naši aplikatorji nalepk so idealni za nalepke za zidarske kozarce in zagotavljajo hitro, ravno in natančno nanašanje nalepk za vse v kozarcu

Avtomatizirani etiketirni stroji za steklene in plastične kozarce

Najbolje priporočljivo s sistemom za označevanje steklenic VKPAK

Pakiranje izdelka v kozarec se morda zdi preprosto. Obstaja pa nešteto dejavnikov in izbire med začetkom proizvodnje in končnim izdelkom, ki ga stranka vzame s police. Eden najbolj vplivnih elementov na vašem kozarcu je njegova nalepka. Ne glede na to, ali uporabljate steklene ali plastične kozarce, narezane po meri ali zvitke etiket - pomemben je le vtis, ki ga naredite na kupca.

Zato je tako pomembno, da imamo za vaš proizvodni postopek zanesljiv stroj za označevanje kozarcev. Če iščete označevalca, ki se prilagodi vašim potrebam, presega sanitarne standarde in vsakič natančno nanese etikete, potem ste prišli na pravo mesto.

Označevanje komercialnih kozarcev

Pri označevanju svojih komercialnih kozarcev imate na voljo veliko možnosti, zlasti za prehrambene izdelke. dve glavni vrsti nalepk na kozarcih sta velikosti cut-t0, ki sta v enem neprekinjenem listu in ju lahko režemo na poljubno širino. Večina proizvajalcev se odloči za zvitek etiket, ki so predhodno rezani. To prihrani čas in ustvari bolj poenoten videz. V teh dveh možnostih je nešteto vrst nalepk. Izrezane nalepke lahko uporabite za preproste projekte ali kovinske etikete, ki izstopajo na polici. Za večjo kakovost so nalepke lahko nepremočljive ali vinilske. Ne glede na to, kakšno etiketo nanašate na kozarce, uporabite stroj za nalepke, ki je prilagodljiv, hiter in natančen.

Izbira pravega označevalca

Pri vlaganju v industrijski stroj za etiketiranje je treba upoštevati veliko dejavnikov. Vendar postopek ni zapleten. Če veste, kaj potrebujete, se za ponudbo obrnite na našo prijazno ekipo. Ponujamo široko paleto strojev in z veseljem izpolnjujemo vaše posebne potrebe. Če še vedno ugotavljate, katera rešitev za označevanje je primerna za vaše podjetje, vam bomo z veseljem pomagali. Pišite nam še danes, če želite izvedeti več!

Ko potrebujete raztopino za označevanje kozarcev, VKPAK nudi naslednje izdelke, ki ustrezajo vašim zahtevam