Stroj za etiketiranje ravnih steklenic

Popolnoma avtomatski stroj za etiketiranje ravnih steklenic je primeren za uporabo v številnih vrstah izdelkov, kot so škatla za papir, žep za datoteke, papirna datoteka, karton in etiketiranje na knjigah itd. Dodatek in uporaba različnih prekrivnih mehanizmov se lahko uporablja tudi za nekatere površinske oznake izdelkov, katerih površine so ponavadi gladke. Njeno integrirano delovanje potekajočega postopka je naslednje:

Prvič, izdelki, ki čakajo na oznako, se dajo ali dobavijo z ročnim delom, strojem za razdeljevanje kartic ali s povezovanjem pretočnega voda. In tekoči trak dobavlja izdelke in mehanizem za popravljanje, kot je vodilna palica, jih pravilno nastavi. Popravljeni izdelki bodo skozi pogon transporterja šli skozi induktor. Ko induktor dobi signal, pošlje sporočilo v programsko shrambo, ki prejme signal in odda signal za nadzor nad glavo, pri čemer uresniči funkcijo označevanja. Po označevanju bodo izdelki znova prekriti z nalepko prek zgornjega mehanizma. Takrat bo zaključen celoten postopek prekrivne etikete. Izdelke z nalepko je mogoče zbirati.

Stroj tega stroja za etiketiranje s stranskimi nalepkami / stroja za etiketiranje ploskih steklenic je zelo uporabniku prijazen in zelo trden. Zelo primeren je za nalepke na sprednji, zadnji in bočni strani; iz ploskih, ovalnih, kvadratnih, okrogle posode. Poleg tega ima ta sodobna oprema za etiketiranje ploščic največ 100 nalepk na minuto, odvisno od oblike in velikosti nalepk in izdelkov. Hitrost označevanja je odvisna tudi od stabilnega gibanja izdelka na strojnem transporterju pri večji hitrosti. Ta avtomatski, navpični in linearni stroj ima sistem za poravnavo izdelkov, ki je sinhroniziran s sistemom zgornjega pasu. Vključuje celo najnovejši sistem za razdeljevanje nalepk, ki ga nadzoruje mikroprocesor, in edinstven sistem zaznavanja nalepk in izdelkov. Ta večnamenski stroj za etiketiranje ploščatih steklenic dejansko izpolnjuje različne zahteve številnih uporabnikov glede sodobne embalaže. Je zelo hitra, natančna, učinkovita in dolgotrajna oprema. Enostavna nastavitev privede do najmanjše zamenjave orodij ali delov. Poleg tega je ta stroj za etiketiranje z ravnimi steklenicami lahko posebej zasnovan z žepnim sistemom in sistemom polža; za natančno poravnavo steklenic na tekočem traku za popolno namestitev nalepk. Vključuje celo ločeno enotočkovno in sinhroniziran sistem za nadzor hitrosti. Vgrajeni sistem za zaznavanje dolžine nalepke se izogne ročnemu vnosu in shranjevanju podrobnosti o dolžini nalepke v pomnilniku ter vsakič pridobivanju istih podatkov za spreminjanje velikosti nalepke in ponovni zagon opreme. Ta sistem označevanja s ploščatimi steklenicami vam prihrani čas, prepreči čas izpada stroja, poveča proizvodnjo in zmanjša stroške. Poleg tega avtomatiziranega stroja za označevanje steklenic se lahko uporablja tudi za nalepke na enostranskih ploščatih steklenicah in celo telo / ovijanje nalepk na steklenicah okrogle oblike. Na voljo je tudi dodatna varnostna omarica iz stekla ali akrila.

Avtomatski stroj za etiketiranje nalepk z ravno steklenico je eden najbolj uporabnikom prijaznih. Primerno za nanašanje sprednjih, zadnjih ali stranskih nalepk na posode z ravno / ovalno / kvadratno / okroglo obliko z močjo do 120 nalepk na minuto, odvisno od oblike / velikosti izdelkov in velikosti nalepke. Samodejni sistem za poravnavo izdelkov, sinhroniziran s sistemom zgornjega pasu. Stroj vključuje sodoben, izpopolnjen sistem za razdeljevanje nalepk z mikroprocesorjem in uporabniku prijazen sistem zaznavanja nalepk in izdelkov. Stroj je na voljo tudi z opcijskim sistemom za zavijanje, zaradi česar je bolj prilagodljiv za nanašanje enostranske etikete na ravne steklenice ali nanašanje okrogle etikete na okrogle izdelke.

Najbolj vsestranski, elegantno zasnovan stroj za linearno etiketiranje, ki ustreza potrebam večjih uporabnikov sodobnih pakirnih linij in zahteva visoko učinkovitost s hitrostjo, natančnostjo in vzdržljivostjo. Enostavne prilagoditve, ki zahtevajo minimalno orodje ali zamenjavo delov. Stroj je mogoče načrtovati in ga opremiti z robotiziranim dvojnim premikajočim se žepnim sistemom ali dvojnim polžnim polžnim sistemom, ki zagotavlja popolno poravnavo steklenic na tekočem traku za natančno označevanje. Izbira sistema za stabilizacijo izdelka je odvisna od oblike izdelka, velikosti in zahtevane hitrosti.

Stroj za etiketiranje nalepk ima svoj unikatni sinhroniziran sistem za nadzor hitrosti. Vgrajeni avtomatizirani sistemi za zaznavanje dolžine nalepk odpravljajo potrebe po ročnem podajanju in shranjevanju podatkov o dolžini nalepke v pomnilnik ter vsakič, ko spremenite velikost nalepke in znova zaženete napravo, iste. Sistem tako prihrani dragocen čas, izogne se času izpada stroja in pomaga doseči večjo proizvodnjo. Stroj je lahko dobavljen z dodatno kaljeno (spremenjeno) stekleno ali akrilno varnostno omarico. Stroji, ki so potrebovali vse osnovne funkcije kot standardno opremo, da ustrezajo trenutnim potrebam trga, hkrati pa prihranijo stroške in čas.

Stroj je lahko zasnovan posebej za nanašanje enostranskih ploščatih steklenic, kot tudi nalepk za telo / ovitek na okrogle steklenice, kot dodatno opremo.

Glavni mehanizmi avtomatskega stroja za etiketiranje ravnih površin:

1. Nastavitev sedeža glave lahko nastavi smer osi X, osi Y, osi Z in osi R.

2. Naslov vključuje dele - zbiralni mehanizem, valjčni mehanizem, mehanizem za luščenje, podajalni mehanizem, vlečno orodje in vlečenje motorja.

3. Transportni trak se uporablja za pripeljevanje izdelkov, ki bodo označeni, na območje označevanja in njihovo dodelavo. Nato izdelke poslati s tega območja.

4. Transportni trak, ki vodi palico, deluje pozitivno pri dostavi izdelkov.

5. Dotik zaslona. Vmesnik za upravljanje človek-stroj se uporablja za nadzor stanja odpiranja in zaustavljanja opreme, spreminjanje parametrov za odpravljanje napak, opazovanje V / I nadzora in tako naprej.

6. Nadzor električne omarice je povezan s konfiguracijo tokokroga opreme.

Ko potrebujete raztopino za označevanje ravnih steklenic, VKPAK nudi naslednje izdelke, ki ustrezajo vašim zahtevam