Stroj za etiketiranje pločevinke

Stroji za etiketiranje VKPAK

Ročno nanašanje nalepk je cenovno ugodna in enostavna metoda, vendar ni praktičen način nanašanja nalepk v velikih količinah. Avtomatizirani etiketirni stroji v vašem embalažnem sistemu omogočajo učinkovitejšo proizvodnjo in prihranijo več časa, hkrati pa zmanjšajo proizvodne stroške.

VKPAK izdeluje različne stroje za etiketiranje in tiskanje za samodejno tiskanje in zavarovanje nalepk za široko paleto vrst posod, kot so kozarci, steklenice ali pločevinke. Naši izdelki uporabljajo trpežne komponente in najnovejše tehnologije priljubljenih blagovnih znamk, s katerimi zagotavljajo natančne odtise na svojih paketih.

VKPAK-ovi etiketirni stroji za prodajo pomagajo zgraditi bolj prilagodljiv sistem pakiranja in dolgotrajne odtise, s katerimi bo vaša blagovna znamka izstopala med drugimi izdelki na policah. Dovolite, da vaša embalaža govori namesto vas, privabite več strank in opazujte, kako prodaja raste, tako da se odločite za embalažne rešitve VKPAK.

Naš stroj za etiketiranje konzerv se lahko uporablja v vrstah pločevink

Aluminijasta pločevinka, včasih napačno imenovan "pločevinka", je posoda za enkratno uporabo za embalažo, izdelana predvsem iz aluminija. Običajno se uporablja za hrano in pijače, kot so pivo, pečeni fižol in juha, pa tudi za izdelke, kot so olje, kemikalije in druge tekočine.

Posoda za pijačo (ali posoda za pijačo) je kovinska posoda, namenjena za shranjevanje določenega dela tekočine, kot so gazirane brezalkoholne pijače, alkoholne pijače, sadni sokovi, čaji, zeliščni čaji, energijske pijače itd.

Posoda za olje (olje za olje) je pločevinka, ki vsebuje olje (običajno motorno olje) za mazalne stroje. Za polnjenje luči na oljni osnovi lahko uporabite tudi oljno pločevinko. Poklic, ki se imenuje naoljevalec, lahko z oljno pločevinko (med drugimi orodji) maže stroje.

Jeklena pločevinka, pločevinka, pločevina, jeklena embalaža ali pločevinka je posoda za distribucijo ali skladiščenje blaga iz tanke kovine. Številne pločevinke je treba odpreti tako, da se razreže "konec"; drugi imajo odstranljive pokrove. Shranijo lahko najrazličnejše vsebine: hrano, pijače, olje, kemikalije itd.

Stroj za avtomatsko označevanje, ki ga proizvaja naše podjetje, je zasnovan za ohišje pločevinke. Imajo funkcije samodejnega zaustavljanja, štetja, varčevanja z energijo. Primerno za steklenice, pločevinke za pivo in druge valjaste posode.

Dobili smo nov stroj za etiketiranje pločevink! To nam bo omogočilo večjo prilagodljivost pri pakiranju specialnih piv. Z našimi tiskanimi pločevinkami smo morali hkrati naročiti določeno število pločevink, kar je omejevalo količino različnih vrst piva, ki smo jih lahko pakirali (ker ne moremo shraniti neskončnosti pločevink!). Toda ta novi stroj nam omogoča ločeno naročanje praznih črnih pločevink in nalepk! Tako lahko zdaj eksperimentiramo z embalažo različnih priljubljenih lokalov za širšo javnost! Pločevinke pridejo k nam črne, napolnimo jih s pivom dneva, pokrijemo in zašijemo, nato pa nanje udarimo nalepko.

Kaj je stroj za etiketiranje pločevink?

Stroj za etiketiranje ali tiskanje pločevink lahko imenujemo tudi naslednje, odvisno od vrste dela, ki ga opravlja, in vsebnika, s katerim lahko kos stroj:

  • Stroj za etiketiranje / tiskanje pločevinke ali stroj za etiketiranje / tiskanje pločevinke
  • Stroj za etiketiranje / tiskanje kozarcev
  • Stroj za etiketiranje steklenic

So stroji, namenjeni tiskanju in nanašanju nalepk na različne izdelke, pakete ali posode. Lahko se držijo številnih vrst površin, kot so aluminij, bobni iz vlaken, plastika, jeklo in steklo.

Ker so etikete v mnogih primerih zelo zahtevane, so stroji za etiketiranje in tiskanje vključeni v delovanje številnih podjetij z veliko količino embalaže izdelkov. Podjetja, ki imajo sisteme za upravljanje skladišč zalog, potrebujejo tudi posebno opremo za označevanje. Drug namen teh strojev je označevanje skladnosti, saj so tudi vključeni v rastlinske procese proizvajalcev opreme.

Stroji za etiketiranje in tiskanje segajo od ročnih naprav za enostavno točenje etiket do visokoproizvodnih strojev, ki omogočajo popolnoma avtomatizirane postopke tiskanja in nanašanja. Dejansko so avtomati za etiketiranje med najpogostejšimi vrstami etiket za prodajo na trgu, saj za delovanje ne potrebujejo operaterja. Kar zadeva stroje za etiketiranje in tiskanje VKPAK, imajo vsi samodejno delovanje.

Glavne komponente stroja za etiketiranje pločevink

# 1 Hranilni lijak
Hranilni koš ima pomembno vlogo v celotnem postopku označevanja, saj zagotavlja natančno distribucijo etikete v posodah. Zabojnike dovaja na označevalno postajo za označevanje, kar se dogaja neprekinjeno in sistematično. Poleg tega preprečuje lomljenje posod in odpravlja potrebo po ročnem nakladanju predmetov, ki jih je treba označiti.

# 2 Označevalna postaja
Ta postaja je sestavljena iz ploščice za označevanje in glave za označevanje, ki jo lahko nadzirate za pravilno namestitev, da se prilagodi velikosti steklenice, ki je označena.

# 3 Nadzorna plošča zaslona na dotik
Nadzorna plošča omogoča sistematično upravljanje postopka označevanja. S tem lahko prilagodite ali spremenite nastavitve za proizvodni postopek. Poleg tega nadzorna plošča operaterja tudi opozori na morebitne nujne primere, ki zahtevajo takojšnjo pozornost.

# 4 Pogonski mehanizem
Ta mehanizem ima motor, valjčni sistem in tekoči trak za pogon celotnega etiketirnega stroja in mu pomaga pri ustreznem premikanju komponent.

Kako lahko delujejo stroji za etiketiranje

Vsi stroji za etiketiranje in tiskanje konzerv v osnovi delujejo na enak način. Začetna stopnja postopka označevanja se začne z dovajanjem izdelkov na označevalno postajo prek dovodnega lijaka. Na označevalni postaji je pokrov ali telo posode označeno, saj ga tekoči trak premika.

Pri označevalcih, občutljivih na pritisk, se predhodno izdelana nalepka nalepi na pokrov ali cilindrično ohišje posode, medtem ko se vrti. Po drugi strani pa optični laserski tiskarski stroj in tiskalni stroj za brizganje tiskata na posode z laserjem ali črnilom, ko prehajata skozi označevalno postajo.

Označeni / natisnjeni vsebniki se bodo še naprej premikali po tekočem traku, dokler ne dosežejo konca črte. Naprava bo izvedla postopek označevanja preostalih posod, razen če je ne ustavite.

Ko potrebujete rešitev za označevanje pločevink, VKPAK nudi naslednje izdelke, ki ustrezajo vašim zahtevam