Stroj za etiketiranje vrečk

VKPAK pozna označevanje vrečk. Oblikovali smo več različnih sistemov za označevanje vrečk. Za napolnjene vrečke lahko VKPAK na vašo proizvodno linijo namesti tiskalnik-aplikator za nalepke ali aplikator za etikete, da označi vrečke po polnjenju, vendar pred paletiranjem. Podatki, kot so kode datuma in serije, črtne kode in vsebina, se natisnejo in / ali samodejno nanesejo na vrečo na obstoječi transportni liniji. To lahko dosežete s katerim koli označevalnikom VKPAK. Specifični model in velikost nalepke sta odvisna od velikosti nalepke, želje tiskalnega mehanizma in hitrosti prenosa.

Za označevanje neizpolnjenih vrečk je VKPAK zasnoval sistem za podajanje in označevanje vrečk. Ta sistem izkorišča robotski sistem za vakuumsko dviganje, da prazno vrečko predstavi enoti za označevanje. Ko je vrečka predstavljena, nalepka natisne in / ali nalepi nalepko z informacijami na prazno vrečko. Nato se preusmeri v zbiralnik, da počaka na postopek polnjenja.

Vsak sistem označevanja vrečk je mogoče integrirati s trenutnimi sistemi zbirke podatkov / obdelave naročil ali nastaviti kot samostojno operacijo.

Ponosni smo, da se predstavljamo kot eden največjih proizvajalcev in izvoznikov odličnega stroja za etiketiranje vrečk. Veliko se uporablja v pakirnih linijah različnih industrij. Ta naprava je integrirana z napredno tehnologijo, ki zagotavlja enostransko ali dvostransko nalepko, in se pogosto uporablja za nanašanje nalepk na prazne vnaprej izdelane vrečke. Na voljo je strankam v različnih specifikacijah in konfiguracijah. Ta stroj za etiketiranje vrečk je strogo preizkušen na različnih standardnih parametrih kakovosti.

Vrste strojev za etiketiranje vrečk

Nalepka za ponovno zapečatenje
Na hrbtni strani vrečke je nameščena nalepka za ponovno zapiranje. S tem se vrečka zapre po odprtju. Oznaka za zapiranje pomaga, da izdelek dlje časa ohranimo.
Sprednja etiketa
Na sprednji strani vrečke je nalepka Front. To bi lahko uporabili poleg osnovne embalaže izdelkov za prepoznavnost blagovne znamke. Primer je lahko oznaka znižanja cen.
Nalepka zadaj
Na hrbtni strani vrečke je nalepka Back. To lahko vključuje dodatne informacije, ki presegajo določeno površino izdelka. Ta nalepka na vrečki lahko vsebuje tudi prehranske informacije o izdelkih.

Avtomatski etiketirni stroj VKPAK je vsestranski in omogoča nanos enostranskih ali dvostranskih etiket na prazne vnaprej pripravljene vrečke ali vrečke. Idealen je za proizvodna okolja, ki morajo poskrbeti za širok spekter izdelkov v majhnih serijah.

Oznaka vrečk, izdelana po meri, označuje zgornji in spodnji del vrečk, ki jih vstavite v zaloge in jih prenesete v zložen list. Primeri izdelkov vključujejo, vendar niso omejeni na: kavo, THC, marihuano, izdelke, povezane z marihuano, začimbe.

Ko potrebujete raztopino za označevanje vrečk, VKPAK nudi naslednje izdelke, ki ustrezajo vašim zahtevam