Visokohitrostni stroj za etiketiranje aplikatorjev za krčenje PVC-ov

Stroj za samodejno označevanje rokavov sprejme namerno napredno tehnologijo - pokrije nalepko kroga na steklenici. Vroče krčenje za pritrditev položaja telesa steklenice. Struktura tega stroja je kompaktna in primerna za proizvodno linijo različnih smeri in različnih višin.

Strojni del sprejme kombinacijsko zasnovo modularizacije in naredi stroj zanesljiv. Nastavitev višine sprejme nihanje motorja. Primerno je zamenjati material. Posebna zasnova rezalne glave omogoča bolj natančen in zanesljiv rezalni nalep.

Veliko se uporablja v steklenicah z mineralno vodo, steklenicah za čisto vodo, stekleničkah za brezalkoholne pijače, stekleničkah za zdravila, steklenicah za hrano in drugih posodah. Razpon proizvodne zmogljivosti je 2000-40000 BPH.

Visokohitrostni stroj za etiketiranje aplikatorjev za krčenje PVC-ov

Uvod

Od ustanovitve so po izkušnjah dolgoročnega kopičenja v mehanskem načrtovanju in izdelavi v skladu z različnimi potrebami kupcev razvili VK-150B, VK-250B, VK-350B, VK-450B, VK-600B (enojni Head label sleeve Machine), njegova hitrost je od 150 do 200 steklenic na minuto, 250 do 300 steklenic, 350 do 400 steklenic, 450 do 500 steklenic, 600 do 700 steklenic. Stroji z dvojnimi glavami za etikete so izdelani na podlagi nadgradnje tehnologije, ki omogoča hitrost proizvodnje 40000 steklenic / uro. Glede na potrebe kupcev absorbiramo tujo napredno tehnologijo za razvoj strojev za etiketiranje z vročim taljenjem, avtomatskih strojev za pakiranje folij iz PE in kartonskih pakirnih strojev. Za potrebe pakirnih strojev, od smeri mehanske strukture, zasnove vezij, inteligentnega nadzora, povečanja produktivnosti za njihovo izboljšanje, uvedite nove avtomatske pakirne stroje za promocijo vašega izdelka na bolj idealno pot, da postanete napredni proizvajalec pakirni stroji.

Ta pvc stroj za označevanje aplikatorjev za krčenje rokavov bo skupaj nosil steklenico, ločeno steklenico, nalepko za rokave in skrčno etiketo, ki ima visoko hitrost, natančen položaj, manj delavcev in popolno embalažo. Naš stroj se lahko uporablja za pakiranje pijač, začimb, kozmetičnih izdelkov itd.

Visokohitrostni stroj za etiketiranje aplikatorjev za krčenje PVC-ov

Tehnični parameter:

Proizvodne zmogljivosti≥250 steklenic / minuto (dolžina nalepke ≤100 mm)
Odstotek podaje≥99,9%
Celotna produktivna učinkovitost≥95% (po 24 urah)
Veljaven premer stekleniceBe28mm ~ Æ 125mm , posebne velikosti je mogoče oblikovati
Veljavna dolžina steklenice30 mm -280 mm can je mogoče oblikovati posebno dolžino
Veljavni material etiketePVC 、 PET 、 OPS
Veljavna dolžina nalepke30 mm ~ 250 mm
Veljavna debelina nalepke0,027 mm ~ 0,13 mm
Veljavni material etiketePVC 、 PET 、 OPS
Prozorna dolžina nalepke≥5 mm
Notranji premer papirnate cevi≥4 "(101,6 mm)
Zunanji premer papirnate cevi≤500 mm
NapetostAC380V , 50 / 60HZ , 3 faze
Vhodna moč stroja z nalepkami3KW
Zunanja dimenzijaStroj za nalepke z nalepkami: L2100mm * W850mm0 * H2000mm
Totalna teža700kg

Visokohitrostni stroj za etiketiranje aplikatorjev za krčenje PVC-ov

Tehnične značilnosti in uporaba:

1. Pogonska enota:

Sinhroniziran prenos in pogon z zobnikom z enim jermenom. Menjava jermena bo hitro končana. V primerjavi s tipom tradicionalnega večplastnega materiala, katerega sprememba in vzdrževanje potrebuje več kot šest ur, je njegovo vzdrževanje enostavno, vzdrževanje pa preprosto, zato ne vpliva na proizvodnjo.

2. Enota rezalne glave:

Nova oblika rezalnika sprejme koračni motor z visoko hitrostjo, stabilnim in natančnim gibanjem, trim rezom in popolnim krčenjem. Napaka mesta rezanja je združljiva s sinhrono lokacijsko strukturo nalepke znotraj 1 mm.

Visokohitrostni stroj za etiketiranje aplikatorjev za krčenje PVC-ov

3. Enota za podajanje nalepk:

Polica za en material z razumno višino, da je lažje namestiti etiketo. Sprejema rotacijski potenciometer, ki omogoča hranjenje etiket stabilno in tekoče ter se izogne napaki, dolžini etikete, bloku nalepk in drugim težavam, ko servo za nalepke podaja etiketo. Samodejno se ustavi in prižge alarmno lučko ter se prikaže tudi na zaslonu na dotik.

4. Enota za čiščenje:

Usvojitev z usklajevanjem motorja z dvojnim krožnim oblokom sinhronega jermena omogoča sinhrono čiščenje plastičnih gumijastih gum in zagotavlja stabilno ulivanje nalepk.

5. Sistem za steklenice:

Spremenjen z mehanskim menjalnikom za pogon pozicionirnega jermena na obeh straneh. Med menjavo celotne enote za prenos steklenic navzdol in navzgor, širino nadzoruje eno ročno kolo s ciljem sinhronega in hitrega prilagajanja.

6. Glava stroja gor in dol:

Sprejema motor gor in dol, kar omogoča bolj priročno delovanje.

7. Nov tunel za krčenje pare:

Nov stilski parni tunel za krčenje močno izboljša učinkovitost. Prilagoditev in vzdrževanje je priročno, skrčitev je v redu. Izliv pare uporablja ločilni slog, zaradi katerega je predor gladek. Ustna odprtina je razdeljena na štiri dele, višino, prostor in količino pare za vsak del pa je mogoče prilagoditi, da bo učinek krčenja popoln. Nizkotlačna parna vreča uporablja brezšivno jekleno obliko, vsaka povezovalna cev pa iz nerjavečega jekla. mehko cev, zato je demontaža in pritrditev zelo priročna. Celoten stroj je izdelan iz nerjavečega jekla, zato ohranja toploto in varčuje z viri energije. Poleg tega je v skladu z mednarodnimi varnostnimi standardi. Ravnina iz nerjavečega jekla na dnu lahko kondenzira vodo in jih odteče, na delovno okolje pa ni mogoče vplivati. Na sprednji in zadnji strani ohišja sta dve očesni okni. Vodotesna zasnova celotnega stroja je izdelana iz nerjavečega jekla, zaradi česar je upravljanje in vzdrževanje priročno.

8. Nov tunel za krčenje vročega zraka:

Sprejema visokotlačni puhalni stroj. Posebej zasnovan krožni tunel z vročim zrakom prihrani več energije in polepša steklenico. V primerjavi s tradicionalnim tunelom, ki se krči, je takšen predor boljši za ukrivljene steklenice.