Stroj za etiketiranje škatel

Avtomatizirani sistem za označevanje valovitih škatel, škatel in kartonske embalaže

Najbolje priporočljivo s strojem za etiketiranje VKPAK.

Ne glede na to, ali označujete škatle za potrošniško blago, škatle za živila ali embalažo za katero koli drugo vrsto izdelka, je vaš sistem označevanja pomemben. Ko proizvajate ali distribuirate izdelke, sta učinkovitost in natančnost ključnega pomena za vaš uspeh. Neuredni ali počasni sistemi lahko popolnoma iztrebijo vašo proizvodnjo in dobiček. Zato je tako pomembno, da za svoje podjetje izberete zanesljiv aplikator etiket za škatle.

Označevanje komercialnih škatel

Obstaja nešteto možnosti za komercialno pošiljanje in pakiranje, vse pa zahtevajo natančno označevanje škatle. Za embalažo živil lahko uporabite zložljive škatle, kot so škatle z žiti ali pladnji za pico. Tovrstne škatle izgledajo najbolje s svetlimi prozornimi nalepkami, natančno nalepljene na vsaki škatli. Naši avtomatizirani stroji za označevanje škatel zagotavljajo, da je vsak paket enak in pripravljen za potrošnika.

Druga priljubljena izbira so valovite škatle, imenovane tudi valovite plošče, vlaknene plošče ali kombinirane plošče. Te škatle so kot nalašč za pošiljanje. Distributerji jih pogosto uporabljajo za večje potrošniške izdelke, kot je elektronika. V teh primerih je prilagodljiv in močan označevalnik škatel nujno potreben.

Vrste strojev za etiketiranje škatel

Oznaka zavoja v kotu
Oznaka Corner wrap nanese eno nalepko na dve sosednji plošči škatle. Ta nalepka je na splošno črtna koda z informacijami o izdelku.
Oznaka 1 plošče
1 stranska nalepka je postopek nanašanja ene nalepke na vrh, stran ali dno škatle. Ta nalepka je na splošno črtna koda z informacijami o izdelku.
Nalepka na 2 ploščah
Dvostranska nalepka je postopek nanosa dveh ločenih nalepk na dve strani škatle. Ta nalepka je na splošno črtna koda z informacijami o izdelku.

Ob upoštevanju naprednega razvoja trga se ukvarjamo s ponudbo ekskluzivne ponudbe strojev za etiketiranje škatel. Ponujeni stroj za etiketiranje je izdelan z uporabo vrhunskih komponent in vrhunske tehnologije pod vodstvom naših usposobljenih strokovnjakov. Naš zagotovljeni stroj za etiketiranje se preverja glede na različne ukrepe kakovosti, da se zagotovi njegova kakovost. Poleg tega lahko naše stranke pri nas uporabljajo ta etiketirni stroj po žepu prijaznih cenah.

Aplikacije

Aplikacije, ki se uporabljajo v:

Hrano in pijačo
Farmacevtski izdelki
Kozmetika
Izdelki za osebno nego
Kmetijstvo
Pesticidi
FMCG
Zdravstveno varstvo itd.

Aplikacije, ki se uporabljajo za:

Nalepke nalepk
Hologramske nalepke
Oznake cen
Samolepilne etikete
Nalepke z informacijami o izdelku

Dodatne aplikacije so na voljo kot spodaj:

Zaustavitev stroja brez steklenic.
Brez nalepk na stroju Stop.
Stroj z ohišjem.
Vloga za preverjanje etikete.
Sistemi kamer.
Aplikacija za optični bralnik črtne kode.
Prilagojena aplikacija.
Aplikacija za shranjevanje črtne kode / podatkov.

Ko potrebujete rešitev za označevanje škatel, vam VKPAK nudi naslednje izdelke, ki ustrezajo vašim zahtevam