Stroj za etiketiranje kartona

Valovita škatla, tisk na kartonske škatle in etiketni stroj

Valovite posode zagotavljajo vsestranskost kot embalažno rešitev za uporabo na trgih pošiljanja, skladiščenja, distribucije in logistike. Visoko razmerje med trdnostjo in težo je idealna možnost za te namene.

VKPAK ponuja rešitve za označevanje in tiskanje na valovite škatle, ki ponujajo možnosti v višini znakov, ločljivosti tiskanja in kakovosti črtne kode, vključno s tiskanjem stroja za etiketiranje škatel in veljajo za visoke stopnje branja črtne kode.

Lastnosti

  • Uporablja se predvsem za označevanje kartonov ali kartonov v farmaciji, kemičnih izdelkih, kartonih in drugih panogah.
  • Zelo uporabniku prijazen in interaktiven nadzor na zaslonu na dotik omogoča udobno in enostavno upravljanje. Proizvodno zmogljivost in število preostalih znamk je mogoče prikazati v realnem času. Ponuja tudi bogato funkcijo pomoči na zaslonu in alarme za napake. Algoritem umetne inteligence, ki se uporablja v nadzornem programu, je prilagoditev parametrov zmanjšala pri spreminjanju izdelkov.
  • Zapis parametrov je mogoče trajno shraniti. Pri menjavi izdelkov vam ni treba ponastaviti in samo priklicati ustrezne skupine parametrov.
  • Izbirni koder za vroče žigosanje ali brizgalni koder za kodiranje datuma na nalepkah, spletni bralnik črtnih kod za skeniranje črtnih kod na nalepkah in zavrnitev neberljivih izdelkov.

Označevanje kartona je ena najosnovnejših aplikacij za avtomatizirano označevanje. Večina vlog za označevanje škatle je naravnost naprej. Enota za označevanje z aplikatorjem za nabijanje na strani natisne natisnjeno ali vnaprej natisnjeno etiketo. Vse enote za etiketiranje VKPAK lahko natisnejo in na kartone nanesejo ali nanesejo vnaprej natisnjene etikete. Vprašanje je, KAKO želite označiti škatlo? Ali potrebujete določen tiskalnik ali tok podatkov? Na katero stran kartona želite, da se nanaša nalepka? Ali potrebujete sosednje etikete na kartonu ali zavoj? Kakšne velikosti je nalepka? Kakšen je vaš pretovor? Vsa ta vprašanja je treba upoštevati pri izbiri najboljšega označevalca za svojo aplikacijo.

VKPAK vam lahko pomaga pri izbiri opreme za označevanje kartona ter pri integraciji in namestitvi v vašo proizvodno linijo. Ker ima VKPAK najobsežnejšo paleto enot za tiskanje in nanašanje, lahko aplikatorje za tiskalnike ponudimo s katerim koli od glavnih motorjev za tiskanje nalepk. Aplikatorji in aplikatorji za tiskalnike VKPAK so kos večini nalepk. Imamo celo enote, na katere je mogoče nalepiti OGROMNO 8,5 x 17 ″ nalepko! Glede na vašo pretočnost ponuja VKPAK različne velikosti telesa. Naši kompaktni Mini-aplikatorji za tiskalnike uporabljajo zvitek z nalepkami velikosti 8 ″ OD in so idealni za aplikacije z majhno prostornino ali aplikacije z omejenim prostorom. Standardna velikost ohišja lahko sprejme do 16 ″ zvitka z nalepkami OD in je kot nalašč za nalepke z velikimi in dolgimi škatlami.

Prednosti:

1) Nadzorni sistem: uporabite krmilni sistem PLC blagovne znamke SIEMENS z visoko stabilnim delovanjem in izredno nizko stopnjo napak.

2) Operacijski sistem: 7-palčni zaslon na dotik SIEMENS, neposredno vizualni vmesnik, enostavno upravljanje, bogat tudi s pomočjo in funkcijo prikaza napak.

3) Kontrolni sistem: Uporabite nemški senzor za preverjanje etiket LEUZE, postaja za samodejno preverjanje etiket, stabilna in priročna, nimajo veliko višjih zahtev za delavca

4) Pošlji sistem etiket: nemški nadzorni sistem za označevanje motorjev Avery, stabilen pri visoki hitrosti.

5) Funkcija alarma: Kot razlitje etikete, zlomljena etiketa ali druga okvara med delovanjem stroja, bodo vsi alarmi in prenehali delovati.

6) Material stroja: Vsi stroji in nadomestni deli uporabljajo material S304 iz nerjavečega jekla in eloksirano višjo aluminijasto zlitino, z visoko odpornostjo proti koroziji in nikoli ne rjavi.

7) Nizkonapetostni tokokrog uporablja nemško znamko Schneider.

Ko potrebujete raztopino za označevanje škatle, VKPAK nudi naslednje izdelke, ki ustrezajo vašim zahtevam