Dvostranska oprema za etiketiranje brez nalepk za steklenice iz plastike

Dvostranski avtomatski stroj za etiketiranje je primeren za kvadratne steklenice ali ravne steklenice z dvojno oznako ali enojno oznako. Oblika pasu je lahko nagnjena, glava za označevanje pa nastavljiva v osmih usmeritvah, tako da lahko stroj v nekaj minutah uspešno nastavite za katero koli steklenico.

Parameter stroja za etiketiranje steklenic

Napajalna moč (V / Hz): AC 220/50 110/60
Moč (W): 1500
Natančnost označevanja (mm): ± 1,0
Velikost etikete (mm): višina 15-100 mm, dolžina 20 ~ 300 mm
Velikost steklenice (mm): zunanji premer 12-100 mm, višina 30-200 mm
Zmogljivost (b / m): 40-120
Dimenzija (D × Š × V) (mm): 2200 × 1400 × 1550
SZ (kg): 320

Oprema za enostransko enostransko etiketiranje za plastične steklenice Podrobnosti

Tlak med aktivno osjo in stiskalnim valjem je mogoče prilagoditi, tako da lahko smer gibanja plastnice prosto nastavite. Nalepko pritiskate le prožno, ne da bi pri tem prišlo do popačenja.

Označevalna glava ima strukturo dvojnih stiskalnih valjev in zagotavlja, da se nalepka tesno vleče, vendar se ne zlomi, ker je pod rezanjem papirja pod odsekom papirja, ločena sklopka naredi sev bolj uravnotežen. Človeški vmesnik na osnovi zaslona na dotik v kitajščini in angleščini z enim spletnim sistemom za pomoč olajša upravljanje stroja. Stiskalnega pasu je strah v glavni transportni liniji, zato obe transportni liniji delujeta popolnoma sinhrono.

Oprema za enostransko enostransko etiketiranje za plastične steklenice Podrobnosti

Avtomatski etiketirni stroj je dobavljen s slavnim motorjem Sever, tako da uresničuje pravo krmiljenje v zaprti zanki in se izogne pojavu "hoje slepega", če je dobavljen s koračnim motorjem. Večkanalni kodirnik natančno zazna položaj označevanja pri visoki hitrosti. Po nanosu na steklenico nalepko pritisne loputa, pritisnejo pa jo aktivni in pasivni gobasti valji. torej, ko je nalepka zataknjena, nima mehurja. Posebej velja za kristalne steklenice, označene s prozornimi nalepkami. Izbirni komplet za zračno vožnjo in označevanje valjev lahko natančno označi okrogle steklenice.

Stroji za samodejno etiketiranje se lahko uporabljajo kot samostojne etiketirne postaje, vendar so izdelani tako, da delujejo kot sestavni del avtomatiziranega embalažnega sistema. Različni stroji za etiketiranje se lahko uporabljajo za nalepke v različnih oblikah, kot je opisano spodaj. Stroji za avtomatsko etiketiranje lahko postopku etiketiranja dodajo znatno hitrost, pri čemer je potreben operater samo za namestitev in menjavo zvitkov etiket. Ko se steklenice premikajo po pasovnem transportnem sistemu, se običajno uporabi ločevalnik steklenic, da se med vsako posodo postavi majhna reža, kar zagotavlja, da se dosleden nanos brez gub nadaljuje tudi pri večji hitrosti.

Oprema za enostransko enostransko etiketiranje za plastične steklenice Podrobnosti

Formati označevanja

Označevalni stroji lahko nalepke nanesejo na vrsto vrst in velikosti posod v različnih oblikah. Ena najpogostejših vrst nalepk na zavitku. Etikete zavijte preprosto, etiketo zavijte okoli steklenice. Ustekleničena voda in drugi izdelki za pijačo izkoristijo enostavnost zavijanja nalepk, ki se dobro obnesejo z okroglimi posodami. Stroji za etiketiranje pa lahko dosežejo veliko več kot zgolj zavijanje etikete okoli steklenice. Zgornji in spodnji etiketi ter sprednji in zadnji etiketi lahko na isti vsebnik nanesejo dve različni nalepki, ko se premika po etiketirnem stroju. Upoštevajte, da bodo etikete, odvisno od konfiguracije tovrstnih etiketnih strojev, morda morale biti v posebni nastavitvi proizvajalca etiket. Ta dva sistema etiket omogočata embalerjem, da ustvarijo sprednjo etiketo za trženje in predstavitev izdelka, hkrati pa na zadnjo etiketo dodajo hranilne in druge podatke. Oznake se lahko izdelujejo tudi za nanašanje treh ploščnih nalepk na kvadratne ali pravokotne posode, vogalne nalepke in druge oblike po meri za unikatne projekte pakiranja.