Avtomatski stroj za krčenje etiket s PVC rokavi iz plastične steklenice

Oprema za nanašanje nalepk za skrčne rokave in stroj za nanašanje skrčljivih trakov sta zasnovana za označevanje rokavov za celotno telo, trakove za vrat in pokrov, nedovoljene posege na različnih vrstah okroglih, kvadratnih, pravokotnih in ovalnih posod z in brez kontur iz plastike, stekla in brez njih. in kovine, ki so prazne ali napolnjene.

Oprema za označevanje skrčljivih rokavov in skrčljivi trak nanese in skrči srednje nalepke na rokavih za celo telo ali trakove, zaščitene pred posegi, iz PVC, PET / PETG, OPS ali PLA na različne prazne ali napolnjene okrogle, kvadratne in ovalne posode iz plastike, stekla ali kovine. To je odlična rešitev za industrijo pijač, hrane, farmacije, nutracevtikov, zdravja in lepote, potrošniškega blaga, kemikalij in drugih industrijskih izdelkov za okrasitev vaših izdelkov. Vsak sistem skrčnih tulcev vključuje aplikator tulcev, enega ali dva skrčna tunelska modula, parni generator in transporter iz nerjavečega jekla za transport posod skozi sistem. Navojni stroj za nalepke je izdelan iz nerjavečega jekla, servo motorja in je zasnovan s servo gnanimi, PLC nadzorovanimi pogonskimi valji za nalepke, rezalnim sklopom in kolesi za streljanje etiket, ki zagotavljajo natančno in dosledno označevanje skrčljivih rokavov.

Tehnične specifikacije

Model štSLM-100SLM-150SLM-200SLM-250
Razpon hitrosti100 bpm150 bpm200 bpm250 bpm
Oblika posodeOkrogle, kvadratne, pravokotne in ovalne posode z obrisi
Vrsta posodeSteklo, plastika in kovina
Material za nalepke na rokavihPVC, PET, OPS in OPP
Debelina materiala0,03-0,13 mm
Dimeter zabojnikov28-125mm
Višina posode50-305mm
Rokav položen ravno25-200 mm
Dolžina reza rokavov38-305mm
Velikost jedra5 ″ - 10 ″ nastavljivo
Zunanji premer celotne tuljave500 mm
Oskrba z elektriko220V 50 / 60HZ 1 / 3PH; 380V 50 / 60HZ 3PH
Strojna dimenzija2,1 × 0,85x2M
* Hitrost je odvisna od dolžine in širine rokava.

Standardni stroj za etiketiranje skrčljivih rokavov je stroj za etiketiranje začetnega nivoja, ki nanese in krči srednje etikete in trakove za zaščito pred posegi na različne prazne ali napolnjene okrogle, kvadratne, pravokotne, ovalne posode iz plastike, stekla in kovine. Ta stroj za nanašanje etiket s skrčljivimi rokavi je zasnovan za nizke do zmerne proizvodne stopnje in je odlična rešitev za industrijo, vključno s pijačami, živilsko farmacevtsko industrijo, prehransko industrijo, zdravjem in lepoto, potrošniško blago, kemično in drugo industrijsko blago. Vsak sistem označevanja skrčljivih rokavov je opremljen z aplikatorjem za nalepke, tunelom za krčenje, parnim generatorjem in tekočim trakom. Lahko se vključi v obstoječo linijo.

Nalepke skrčljivih rokavov se dobavljajo iz zvitka v obliki neprekinjene mreže, neoznačeni zabojniki se prevažajo po podajalnem transporterju in nato dozirajo preko vrtljivega vijaka. Ko zabojniki vstopijo v opremo za označevanje skrčljivega tulca, se nalepke v spletni obliki s trnom odprejo in oblikujejo v cev, ki se natančno registrira z natisnjeno grafiko, natančno razreže in nanese na posodo, ki se nato transportira po tekočem traku. do parnega tunela, kjer nadzorovana parna toplota iz parnega generatorja tesno skrči tulko na posodo v zaprtem parnem tunelu in ustreza posodi. Nato zabojniki zapustijo skrčni tunel prek izpustnega transporterja.

Značilnost:

1. Napredna tehnologija: Japonsko izdelan motor nadzoruje sinhroni sistem rezanja, ki zagotavlja dolgo življenjsko dobo rezalnega orodja in visoko natančno oznako.

2. Zelo učinkovita proizvodna hitrost: 400 steklenic / na minuto (standardna steklenica) Lahko deluje s proizvodno linijo ali pa samo samostojno.

3. Polica senzorja za nadzor nalepk

4. Elastična izbira: glava stroja se lahko nasloni, da se prilega okrogli steklenici, kvadratni steklenici, eliptični steklenici, vrhu steklenice in telesu steklenice Najnovejši sistem dvojnega zagotavljanja materiala se uporablja za izmenično menjavo materiala z manj časa.

5. Edinstvena sinhrona rezalna osnova: Rezalne osnove ni treba spreminjati v okviru specifikacije. Če je treba spremeniti specifikacijo, lahko to storite v petih minutah.

6. Preprosto in varno delovanje: uporablja se barvna operacija nadzora ljudi, tako v angleški kot v kitajski različici.

7. Stroški vzdrževanja z majhno porabo: poceni opuščeno rezilo za enostavno menjavo.

8. Dolga življenjska doba rezalnega orodja: prenosni mehanizem, ki povezuje jeklo, batni rez in podaljšana življenjska doba.