Stroj za dvostransko etiketiranje navpične plastične steklenice na sprednji in zadnji strani

Samodejni samolepilni dvostranski etiketirni stroj je primeren za enostransko ali dvostransko etiketiranje ravnih steklenic, steklenic posebne oblike in kvadratnih steklenic v dnevni kemični, domači kemikaliji, zdravilih in hrani. Kot so steklenice za maziva, steklenice za detergente za pranje, steklenice za lakiranje čevljev, steklenice za ribe, steklenice za pijačo, kozmetične steklenice itd., Neobvezni tiskalnik s trakovno kodo ali brizgalni tiskalnik, hkrati označevanje za doseganje številke serije proizvodnje, datuma izdelave in drugih informacij, doseči označevanje in integracijo brizgalnih tiskalnikov, zmanjšati postopek pakiranja in izboljšati učinkovitost proizvodnje.

Stroj za dvostransko etiketiranje navpične plastične steklenice na sprednji in zadnji strani

Uvod

Ta stroj za označevanje plastičnih steklenic je PLC nadzorni sistem, sprejema številne sodobne elektronske tehnike, kot so zrela tehnologija PLC-ja, visokohitrostni A / D pretvornik, fotoelektrično zaznavanje, matrični LCD zaslon, nadzor zaslona na dotik in je tudi nov izdelek za nadgradnjo, ki je zasnovan s strani našega podjetja. Krmilnik je združen z mnogimi vidiki, ki je mikroračunalniško upravljanje (zaslon na dotik, sistemska nadzorna plošča in signalna vmesna plošča); senzor signala (difuzni odsevni fotoelektrični senzor in nasprotni fotoelektrični senzor); koračni motor in gonilnik (koračni motor in gonilnik koračnega motorja); regulirano napajanje (močnostni transformator in plošča reguliranega napajanja). Zelo obsežno integrirano vezje sistema so uvožene visokokakovostne komponente, ki imajo hitro hitrost označevanja, visoko zanesljivost in dobro stabilnost. Ta krmilnik je bil razvit iz tradicionalnega krmilnika LCD, vendar se razlikuje od običajnega krmilnika LCD, ne samo, da je velik vmesnik človek-stroj, temveč tudi dodani grafični zaslon in funkcija izpisovanja informacij omogočajo enostavnejše upravljanje in humanizacijo stroja. Posebej dodajte digitalno krmiljenje motorja z nastavljivo hitrostjo, ki je uresničeval nadzor steklenic, ločeno hitrost, hitrost drsenja nalepk in hitrost prenosa steklenic ter nadzor nad zagonom in ustavitvijo.

Stroj za dvostransko etiketiranje navpične plastične steklenice na sprednji in zadnji strani

Tehnični parameter

Hitrost označevanja40-150 kosov / minuto
Premer steklenicePod 120 mm
Velikost nalepke(L) 20-280mm (H) 30-140mm
Napaka označevalca≤ ± 1 mm
Zunanji premer koluta:Največ 360 mm
notranji premer zvitka etiketeφ76mm
Neto teža300kg
Velikosti konture2000 * 900 * 1700 mm

Stroj za dvostransko etiketiranje navpične plastične steklenice na sprednji in zadnji strani

Tehnične značilnosti in uporaba:

1. Ta elektronski upravljalni del stroja za označevanje plastičnih steklenic, ki je sestavljen iz ohišja, tekočega traku, ločilne naprave, označevalne postaje, nalepke za prostornino, pregrade za etikete in delovnega zaslona itd.

2. Izhodna rezervacija: nastavite lahko želeni izhod, ki je bil zaustavljen, ko je bil dosežen cilj.

3. Štejte izhod za vsako izmeno: preštejte vse nalepke za vsako izmeno, da proizvodnja učinkovito nadzoruje celotno proizvodnjo.

4. Ko se nalepke porabijo, se samodejno ustavijo: sproži lahko alarm, ko se porabijo vse nalepke.

5. Centralizirano krmiljenje motorja za nastavitev hitrosti: Krmilnik lahko neposredno nadzoruje hitrost vsakega motorja za nastavitev hitrosti, zagon in zaustavitev.

Stroj za dvostransko etiketiranje navpične plastične steklenice na sprednji in zadnji strani

6. Različne vsebine se prikazujejo za različne vmesnike na zaslonu na dotik. realiziran meni gibanja, vsestranski alarm in nazorno razložen s kitajščino.

7. Rezerva za izklop podatkov: Krmilnik lahko zaščiti nastavitev parametrov in statistične podatke, da se izogne izgubljenim podatkom, če je bila naprava slučajno izklopljena.

8. Znak okvare: pri postopku označevanja spremljajte številne napake, naprava se samodejno izklopi z alarmom in po izpadu sistema zasveti rdeča lučka.

9. Ta stroj za etiketiranje plastenk Primeren za farmacevtsko, živilsko, dnevno kemično industrijo, kot sta krožno in polkrožno označevanje okroglih predmetov.