Dvosmerni avtomatski stroj za nanašanje etiket iz PVC skrčljivega rokava

Naprava za nanašanje etiket z dvojnim pasom za nalepke z dvema sinhroniziranima glavama in lahko deluje kot enojna glava ali kot večnamenski stroj z dvema glavama, ki lahko istočasno nanese in krči nalepke na rokavih in tesnila na pokrovih, kvadratne, pravokotne, ovalne posode iz plastike, stekla in kovine, ki se pogosto uporabljajo za pijače, hrano, farmacijo, osebno nego, gospodinjstvo, kemične in druge industrijske izdelke, te aplikatorje z dvojno glavo skrčijo, da strankam prihranijo prostor, proračun, stroške dela in povečajo namesto da bi uporabljali stroj za apliciranje skrčljivih rokavov z dvema enojnima trnoma.

Dvosmerni avtomatski stroj za nanašanje etiket iz PVC skrčljivega rokava

Stroj za nanašanje etiket z dvojno glavo je edinstven in prilagodljiv dvosmerni avtomatski stroj za nanašanje skrčljivih nalepk. Ta nanašalnik za nalepke s skrčljivimi rokavi je posebej zasnovan za stranke, ki želijo na steklenice hkrati nalepiti in skrčiti nalepke in tesnila na pokrovih in vam pomagati. prihranite proračun, stroške dela, proračun in povečajte učinkovitost, česar stroj za skrčenje etiket z eno glavo ne zmore. Ta dvopasovni skrčilni etiketirni stroj ima dve neodvisni sinhronizirani tulkasti glavi, lahko ga vodite kot enopasovni stroj ali kot dvopasovni večnamenski stroj, ki lahko hkrati nalepa nalepke na rokavih in tesnila za pokrovčke, da podvoji vašo izhodno zmogljivost. To je odlična rešitev za rokave za celo telo ali rokave z zaščitnim trakom.

Naprava za nanašanje etiket z dvojno glavo je izdelana iz nerjavečega jekla 304, stroj omogoča delovanje v večini proizvodnih okolij. Kritične elektronske komponente in krmilniki PLC izdelujejo Siemens, Mitsubishi, Omron Schneider in druge svetovno znane znamke, servo gnane, PLC krmiljene etikete pogonski valji in strelna kolesa za nalepke za natančno in dosledno dobavo skrčljive manšete, servo gnani rezalni sklop s štirimi rezili za hitre natančne reze, nizko količino ostankov, edinstven modularni dizajn rezila omogoča enostavno menjavo rezil ali hitre spremembe brez orodja na druge rezalne škatle pri spreminjanju formata nalepke ali velikosti posode rezalne škatle uporabljajo običajne, cenovno dostopne rezila, ki jih lahko najdete v lokalni trgovini s strojno opremo, hitri menjalni trn zmanjša čas nedelovanja iz ene velikosti posod v drugo, naklade izdelkov so krmiljene s PLC programiran z uporabniku prijazno nadzorno ploščo na dotik zaslona HMI.

Kratek uvod

1) Stroj za etiketiranje rokavov je prilagojen natančnim zahtevam proizvajalcev in dobaviteljev. Uporablja se lahko samostojno ali integrirano v vrstici in s hitrostmi polnilne opreme.

2) Okvir opreme je na varjenem šivu, odsek iz nerjavečega jekla iz živil. Ta trdna podlaga lahko gibanje in vibracije zmanjša na absolutni minimum in s tem zagotovi dosledno in natančno označevanje.

3) Ravnina glave rezalne enote velja za posodo od ∮30 mm – ∮130 mm. Nikoli vam ni treba spremeniti ali odpraviti napak. Poleg tega je opremljen z edinstvenim lahkim zaslonom človek-stroj, in sicer samodejnim iskanjem originalne lokacije ter varnostjo in udobjem, ki je pred drugimi izdelki congener.

4) Z razumno višino je lažje pritrditi nalepko. Nanjo morate le rahlo pritisniti. Še več, nalepka bo samodejno zaznala in poiskala. Sprememba nalepke je enostavna in priročna. Poleg tega je kraj reza popolnoma natančen.

5) Novo zasnovani rezalni koračni motor, katerega hitrost je velika in delovanje natančno. Rez je v redu in krčenje je popolno. Ta zasnova sodeluje z nalepko sinhronizirano lokacijo, struktura omogoča natančnost rezanega mesta znotraj 1 mm.

Dvosmerni avtomatski stroj za nanašanje etiket iz PVC skrčljivega rokava

Tehnične specifikacije

Model štSLM-150-2SLM-250-2SLM-350-2SLM-450-2
Razpon hitrosti150 x 2 bpm250 x 2 bpm350 x 2 bpm450 x 2 bpm
Oblika posodeOkrogle, kvadratne, pravokotne in ovalne posode z obrisi
Vrsta posodeSteklo, plastika in kovina
Material za nalepke na rokavihPVC, PET, OPS in OPP
Debelina materiala0,03-0,13 mm
Dimeter zabojnikov28-125mm
Višina posode50-305mm
Rokav položen ravno25-200 mm
Dolžina reza rokavov38-305mm
Velikost jedra5 ″ - 10 ″ nastavljivo
Zunanji premer celotne tuljave500 mm
Oskrba z elektriko220V 50 / 60HZ 1 / 3PH; 380V 50 / 60HZ 3PH
Strojna dimenzija3 × 1,2 × 2,1M3,2 × 1,2 × 2,1M3,8 × 1,2 × 2,1M3,8 × 1,2 × 2,1M