Avtomatski stroj za etiketiranje navpičnih okroglih steklenic

Osnovna uporaba modelnih strojev za označevanje okroglih steklenic:

Za farmacevtsko, živilsko, kozmetično in druge panoge je mogoče okroglo označevanje na steklenicah pritrditi na oznake na tednu in polkrožno.

Izbirni avtomatski gramofon Unscrambler je mogoče neposredno priključiti na sprednjo proizvodno linijo, steklenico za samodejno dovajanje v stroj za etiketiranje, kar poveča učinkovitost.

Izbirne konfiguracije strojev za etiketiranje s trakovi, datum izdelave in številka serije, zmanjšanje postopkov pakiranja steklenic, izboljšanje učinkovitosti proizvodnje.

Avtomatski stroj za etiketiranje navpičnih okroglih steklenic

Uporaba etiketirnega stroja za označevanje okroglih steklenic:

Za etiketo: samolepilne etikete, samolepilni film, elektronska nadzorna koda, črtna koda itd.

Uporaba: zahteva obodno površino nalepke ali izdelka, pritrjene na membrano.

Industrija: široko uporablja se v živilski, medicinski, kozmetični, kozmetični, elektronski, kovinski, plastični in drugih panogah.

Uporaba: označevanje okroglih steklenic PET, označevanje plastičnih steklenic, konzervirane hrane itd.

Uporaba etiketirnega stroja za označevanje okroglih steklenic:

* Jedro deluje: izdelek ohišja steklenice je ločen, senzor zazna, da izdelek prenaša signal, ki se vrne v nadzorni sistem za označevanje, sistem za nadzor motorja pošlje nalepko, pritrjeno na izdelek, ki je predmet označevanja in položaja, pretok izdelka pokrov standardne enote, pokrit s standardnimi izdelki, ki jih poganja rotacija, nalepka je prevlečena v zvitku, nalepka, pritrjena na akcijo, je končana.

* Postopek: postavite izdelek (do katerega lahko dostopate v vrstici) -> prenos izdelka (naprava samodejno) -> Izdelki v nekaj minutah -> Testiranje izdelkov -> Označevanje -> pokrov označen -> zberite izdelke za označevanje.

Podrobnosti avtomatskega navpičnega stroja za etiketiranje okrogle steklenice

Tehnični parametri

Naslednje tehnične parametre za standardni model, druge posebne zahteve in funkcije je mogoče prilagoditi

Primerna dolžina nalepke (mm): 20 mm ~ 314 mm

Veljavna širina etikete (širina hrbtnega papirja / mm): 15 mm ~ 150 mm

Veljavni premer izdelkov (za okroglo steklenico) in višina: premer: φ25mm ~ φ100mm

Višina: 25mm ~ 230mm

Veljaven standardni premer valja (mm): φ280mm

Veljaven standardni premer valja (mm): φ76mm

Natančnost označevanja (mm): ± 1 mm

Standardna hitrost (m / min): Servo: 5 ~ 25 m / min

Koraki: 5 ~ 19m / min

Hitrost označevanja (kosov / min): Koraki: 30 ~ 80 kosov / min (z velikostjo steklenice in nalepke)

Servo: 40 ~ 120 kosov / min

Hitrost transporterja (m / min): 5 ~ 25 m / min

Teža (kg): približno 185 kg

Frekvenca (HZ): 50 HZ

Napetost (V): 220V

Moč (W): 530 W (vlečni korak) / 980 W (vlečni servo)

Mere naprave (mm) (D × Š × V): 1950mm × 1100mm × 1300mm

Podrobnosti avtomatskega navpičnega stroja za etiketiranje okrogle steklenice

Značilnosti avtomatskega stroja za etiketiranje okroglih steklenic:

♦ širok spekter uporabe, ki lahko ustreza celotnemu obsegu označevanja okrogle steklenice ali polkrožne nalepke, pri čemer nalepka steklenice preklaplja med enostavnimi in enostavnimi za prilagoditev;

♦ Oznake sovpadajo z visokim standardom, obvoznice sprejmejo korektivne institucije, označene z lahkotno cesto, označevanje delov v smeri x / y / z in naklon osmih treh prostostnih stopenj je nastavljivo, prilagoditev brez slepih ulic, oznake sovpadajo z visokimi; označevanje kakovost, uporaba standardne prevleke pasu spolno zatiranje, označevanje gladko, gub, izboljša kakovost embalaže;

♦ Na proizvodno linijo lahko priključite tudi prilagodljive steklenice z lastno oznako, steklenice s samodejno funkcijo, samostojno proizvodnjo;

♦ Inteligentni nadzor, samodejno fotoelektrično sledenje, brez predmetov brez oznak, brez nalepk, nalepk in nalepk s funkcijo samodejnega popravljanja in samodejnega zaznavanja za preprečevanje uhajanja odpadkov;

♦ Visoka stabilnost, Panasonic PLC + zaslon na dotik + električna očesna igla Panasonic Matsushita Matsushita + nemški senzor nalepke Leuze, sestavljen iz naprednih elektronskih nadzornih sistemov, podporna oprema 7 × 24-urno delovanje;

♦ Prilagoditev je preprosta, hitrost označevanja, hitrost prenosa, razdeljena steklenica lahko uresničuje brezstopenjsko hitrost, po potrebi prilagodi;

♦ Robustno, s pomočjo treh nastavitvenih mehanizmov, izkoristite stabilnostni trikotnik, ki je v celoti trden in trpežen.

♦ nerjaveče jeklo in visokolegirano jeklo, ustrezata proizvodnim zahtevam GMP;

Izbirne funkcije:

1. vroča funkcija kodiranja / označevanja;

2. funkcija samodejnega hranjenja (upoštevana kombinacija izdelka);

3. funkcija samodejnega previjanja (kombinacija obravnavanega izdelka);

4. povečane naprave za označevanje;

5. funkcija označevanja oboda obodnega pozicioniranja;

6. Druge funkcije (glede na zahteve kupca).

Samodejna konfiguracija stroja za etiketiranje navpičnih okroglih steklenic

NeImeModelEnotaBlagovna znamka
1PLC nadzorni sistem6ES7212-1A1 SetSIEMENS
2Zaslon na dotik6AV6648-01A1 SetSIEMENS
3Fotoelektrični senzor

(Preverite steklenico)

FS-N18N1 SetJaponska KLJUČ
4Fotoelektrični senzor

(Preverite neprozorno nalepko)

GS611 SetNemški Leuze
5Servo motor2004-RZ08BAIAN1 SetAmerica AB
6Vozite2003-CSD3-08BX21 SetAmerica AB
7Glavni transportni motor90W1: 301 SetNemški JSCC
8Pritisnite motor za steklenice40W1: 301 SetNemški JSCC
9Krmilnik hitrosti25-90W2setsNemški JSCC

Struktura stroja:

Struktura stroja

Tračni transporter

Ta etiketa uporablja uvoženi industrijski pas. Je veliko nosljiv brez umazanije, enostavno in dolgotrajno delovanje. Prav tako se lahko spremeni glede na ustrezen material pasu, odvisno od izdelkov.

Natančen senzor

Uporabite optični senzor najvišje ravni za natančno izdelavo izdelkov in označevanje lokacije brez motenj. Edinstvena zasnova drsne tirnice se precej razlikuje od slabe zasnove splošnega proizvajalca.

Kakovost in lepota

Glavna zgradba etikete je izdelana iz nerjavečega jekla S304 z eloksiranim postopkom in visokokakovostnim aluminijem. Izpolnjen je s standardom GMP, ki omogoča enostavno vzdrževanje in dolgo življenjsko dobo. Zgornja veriga iz materiala verige FRP in trpežne UPE vodilne tirnice, ki se uporabljajo za transportni sistem, je zasnovana tako, da je zaščitena pred videzom izdelka in učinkovita. Poveča se tudi z leti zanesljive dolgoročne uporabe.

Preprosta prilagoditev mehanizma

Omogoča majhno ali veliko široko nastavitev, opremljeno z ročnim kolesnim mehanizmom za enostavno nastavitev aplikatorja. Prav tako bi zagotovil ravno in gladko označevanje, odvisno od velikosti izdelka in položaja označevanja, z ustreznim prilagajanjem postaje za zavijanje.

Togo strojno dno

Stojala z dvojnimi kvadratnimi čevlji so bila izdelana iz nerjavečega jekla. Je stabilen in ne zajema veliko prostora. Ko etiketa deluje, se ne bi potresla in vplivala na označevanje.

Prilagodljiva mobilnost

Kolesca za gibljivost in pritrdilna matica iz nerjavečega jekla sta zasnovana za fleksibilno premikanje strojev, da podpirajo drugo proizvodno linijo. Zato bi povečala naložbene koristi.

Paket: Vsak stroj je ovit s folijo PO, nato pakiran v standardno leseno ohišje.

Vodilno mesto v proizvodnji: 20 delovnih dni po prejemu kavcije 30%, ostalih 70% plačila pobere pred odpremo

Garancija: za celotno napravo zahteva eno leto garancije. (Garancija ne vključuje težav zaradi nesreč, napačne uporabe,
napačna uporaba, škoda pri skladiščenju, malomarnost ali sprememba opreme ali njenih komponent. TUDI LAHKO Zlomljen rezervni del NI VKLJUČEN V JAMSTVO)

Namestitev: po tem, ko stroj prispe v vašo tovarno, se bo po potrebi naš tehnik odpravil k vam namestiti in preizkusiti stroj ter tudi usposobiti vašega delavca za upravljanje stroja (čas vlaka je odvisen od vas). Stroški (letalska vozovnica, hrana, hotel, potna pristojbina v vaši državi) naj bodo na vašem računu, za tehnika pa morate plačati 100 USD na dan. Prav tako lahko obiščete našo tovarno in opravite usposabljanje.

Po servisu: Če imate težavo na stroju, se bo naš tehnik čim prej odpravil na vaše mesto in odpravil napravo. Stroški naj bodo na vašem računu.