Kakovosten avtomatski stroj za etiketiranje z raztegljivimi rokavi

Ta stroj za etiketiranje nateznih rokavov sprejme LCD zaslon na dotik za nadzor celotnega procesa: nošenje steklenic, ločevanje steklenic, nošenje materiala, čiščenje, rezanje etiket, rokav nalepk in krčenje. Operacija je zelo priročna. Da bi povečali učinkovitost in na podlagi mehanske zgradbe, zasnove vezja, inteligentnega nadzora uporabljamo nadzorni sistem električne naprave, ki je pomemben za označevanje stroja z rokavi za pijačo, smo razvili napredno električno napravo.

odbojnik za podajanje materiala je zasnovan za nadzor etikete, varovanje postopka podajanja etiket in izogibanje ukrivljenim etiketam in oviram. Mesto rezanja nalepk nadzira foto elektrika in človeški stroj, da se preveri kraj rezanja nalepk in omogoči natančnejše rezanje. Da bi uravnotežili vztrajnostne sile za natančnejše in stabilnejše ulivanje nalepk v postopku podajanja nalepk, sprejmite napravo za samodejno napenjanje enote za podajanje nalepk, da se izognete nestabilnim, nizkim hitrostim in oviram nalepk v postopku podajanja vroče skrčene etikete. in hitro naredite postopek tekočim in podajalnim nalepkam, naše podjetje je razvilo dvojno pogonsko enoto, to KML-350 Ta stroj za označevanje raztegljivih rokavov lahko doseže hitrost 350 steklenic / minuto, hitreje kot običajni stroj.

Kakovosten avtomatski stroj za etiketiranje z raztegljivimi rokavi

Tehnični parameter

Zmogljivost20000 BPH (višina nalepke≤100 mm)
20000 BPH (dolžina nalepke≤100 mm)
18000 BPH (višina nalepke≤250 mm)
18000 BPH (dolžina nalepke≤100 mm)
Odstotek podaje≥99,9%
Celotna produktivna učinkovitost≥95%
Po 24 urah
Veljaven premer stekleniceÆ28mm ~ Æ 125mm
Veljavna dolžina nalepke30 mm ~ 250 mm
Veljavna debelina nalepke0,027 mm ~ 0,13 mm
Material etiketePVC 、 PET 、 OPS
Notranji premer papirnate cevi≥4 "(101,6 mm)
Zunanji premer papirnate cevi≤500 mm
NapetostAC380V, 50/60 HZ, 3 faze
Vhodna moč stroja z nalepkami6KW
Vhodna moč krčnega tunela1,5 kW
Tlak vira pare1-8Kg / cm2
Poraba pare< 50 kg / uro
Zunanja dimenzijaGlavni stroj z oznako rokava: L2100 * W1100 * H2000
Krčljivi predor: L2300mm * W500mm * H1500mm
Totalna teža1000 kg

Tehnične značilnosti in uporaba:

1. Ta stroj za označevanje raztegljivih rokavov sprejme sinhroniziran prenos in pogon z orodjem z enim jermenom. Menjava jermena bo hitro končana. V primerjavi s tipom tradicionalnega večplastnega materiala, katerega sprememba in vzdrževanje potrebuje več kot šest ur, je njegovo vzdrževanje enostavno, vzdrževanje pa preprosto, zato ne vpliva na proizvodnjo.

2. Originalni pretvornik rezalne glave je znotraj rezalne glave in ko odstranite rezalno glavo, ni treba popravljati sinhronega jermena. Ima tudi edinstven zaslon človeškega stroja na dotik, kar pomeni, da samodejno išče originalno lokacijo ter varnost in udobje, ki je pred drugimi izdelki congener. Nova oblika rezalnika sprejme koračni motor z visoko hitrostjo, stabilnim in natančnim gibanjem, trim rezom in popolnim krčenjem. Napaka mesta rezanja je združljiva s sinhrono lokacijsko strukturo nalepke znotraj 1 mm.

3. Sprejema rotacijski potenciometer, ki omogoča hranjenje etiket stabilno in tekoče ter se izogne napaki pri dolžini nalepke, bloku nalepk in drugih težavah, ko servo za nalepke podaja etiketo.

4. Zaviralna naprava na vijačnem trnu učinkovito nadzoruje delovanje napak in zagotavlja varnost sredinskega stebra.

5. Sprejeto z mehanskim menjalnikom za pogon pozicijskega jermena na obeh straneh. Med menjavo celotne enote za prenašanje steklenic navzdol in navzgor, širino nadzira eno ročno kolo s ciljem sinhronega in hitrega prilagajanja.

6. Sprejem motorja navzgor in navzdol, ki omogočata bolj priročno delovanje.

7. Nov tunel za krčenje vročega zraka: sprejme visokotlačni puhalni stroj. Posebej zasnovan krožni tunel z vročim zrakom prihrani več energije in polepša steklenico. V primerjavi s tradicionalnim tunelom, ki se krči, je takšen predor boljši za ukrivljene steklenice (neobvezno).

Prednosti

1. Stroj za etiketiranje rokavov podjetja je primeren za vse vrste steklenic sadnega soka, čajnih napitkov, mlečnih izdelkov, čiste vode, začimb, piva, športnih pijač in druge industrije hrane in pijač, ne samo da ima zelo natančen položaj in krčenje več ugledna steklenica popolna steklenica.

2. Visoka stabilnost mehanske konstrukcije, celoten stroj iz nerjavečega jekla in ogrodja iz aluminijeve zlitine pokriva zaščitni tog okvir, trdno rjo.

3. Visokokakovostna natančnost pozicioniranja, vsa mehanska zasnova menjalnika, uporaba nalepk s prisilnimi rokavi.

4. Nizki stroški vzdrževanja potrošnega materiala, nizki stroški zavrženja tega rezila stroja, enostavna zamenjava, stroškovna obremenitev je nizka.

5. Zanesljiva storitev, zrakoplov ima na voljo vrsto skladišč rezervnih delov, ki jih lahko pripravite, kot tudi izkušeni inženirji vam nudijo tehnično podporo.

6. Eleganten videz, splošen okvir močne, lahke in prilagodljive uporabe.

7. Nova zasnova v industriji, kakovost je bolj trdna in odlična, nikakor ne more primerjati obstoječih domačih izdelkov.

8. Stroj je preprost in eleganten strukturni sestavni del, zagotavlja nizko stopnjo napak, enostavno vzdrževanje.

9. Celotna paleta varnostnih glavnih varnostnih omaric, pravzaprav premišljena zasnova.

10. Sinhrone steklenice, dobavljive in stabilne;

11. Nastavljiv rezalnik, manever rezanja, podvojena življenjska doba orodja.

12. Vmesnik človek-stroj, ki deluje bolj humano;