Popolnoma avtomatski stroj za etiketiranje steklenih steklenic s steklenimi steklenicami

Avtomatski stroj za etiketiranje skrčljivih rokavov, s tunelom in generatorjem za parno steno, stroj za etiketiranje PVC, PET Steklenice Stroj za etiketiranje skrčljivih rokavov.

Odstranjevalec steklenic s premerom 1,0 m

Unscrambler je gonilna sila s frekvenco za nadzor mize, dajte steklenico umetnega krožnega gramofona, vrteč se gramofon, bo prenesen na tekoči trak za steklenice in se nadaljeval v polnilno črto za polnjenje. Enostaven za uporabo, enostavno opravite s stekleničko Unscrambler.

Odstranitev steklenic za steklenice

Značilnosti odstranjevalca steklenic

1) Primerno za razmetavanje neurejenih steklenic iz poliestra
2) Steklenice poravna in izprazni z vakuumskim transporterjem
3) PLC program nadzorovan
4) Samodejno.
5) Visoko hitrostno delovanje

Tehnični parametri stekleničnika

Odstranitev steklenic za steklenice

* Premer: Φ1000 mm
* Hitrost: 430-50 steklenic / min (s krmilnikom hitrosti, pretvornikom Schneider)
* Moč: AC 220V ± 5% 50Hz 120W
* Material: SUS304
* Motor: Wanxin (tajvanska znamka, reduktor brez vzdrževanja)
* Krmilnik s spremenljivo hitrostjo: Taida
* Teža stroja: Premer steklenice 80 kg Ø20 ~ Ø100 mm

stroj za etiketiranje rokavov s tušem

Stroj za etiketiranje skrčljivih rokavov s skrčljivim tunelom sprejme PLC programabilni krmilnik, uvoženi servo motor, servo gonilnik, frekvenčni pretvornik in pretvornik; opremljen je tudi s pozicionirnim modulom, ki zagotavlja natančno, hitro in stabilno ulivanje etikete.

stroj za etiketiranje rokavov s tušem

1 Sinhroniziran prenos, vsaka menjava jermena bo hitro končana. V primerjavi s tipom tradicionalnega večplastnega materiala, katerega sprememba in vzdrževanje potrebuje več kot šest ur, je njegovo vzdrževanje enostavno, vzdrževanje pa preprosto, zato ne vpliva na proizvodnjo.

2 Zasnova ravnine glave rezalnika na Kitajskem, ki velja za posodo 30 mm - 130 mm. Nikoli je ni treba spremeniti ali odpraviti. Ima tudi edinstven zaslon človeškega stroja na dotik, kar pomeni, da samodejno išče originalno lokacijo ter varnost in udobje, ki je pred drugimi izdelki congener.

3 enojna krčna ravnina za nalepke, primerna višina, ki je primerna za pritrditev nalepke; mikroračunalniška samodejna slika, ki se izogne uveljavitvi in prilagoditvi. pritisniti jo je treba le rahlo, nalepka bo samodejno zaznala in poiskala. Sprememba nalepke je hitra in udobna, poleg tega je kraj reza popolnoma natančen.

4 Oprema za podajanje nalepk; sinhronizirana nateznost vožnje nadzoruje dobavo etikete, oskrbovalna sposobnost je 90 metrov na minito, prostornina dovodne nalepke je 500 mm, notranji premer papirne cevi bo 4 ', 8', 10 '. Konfiguracija etikete hranjenje je stabilna napetost, ki omogoča natančno dolžino etikete in stabilno, hitro dovajanje etikete.

5 Osrednji steber se uporablja korak za korakom, struktura strel nalepk in hitrost je 150B na minuto.

6 Novo zasnovana rezalna glava uporablja korak za korakom vožnjo z motorjem, katere hitrost je velika, akcija natančna, rez v redu in krčenje lepo. Ta zasnova sodeluje z nalepko sinhronizirano lokacijsko strukturo, ki omogoča natančnost mesta reza znotraj 1 mm.

7 Številni gumbi za zaustavitev v sili omogočajo zaustavitev v sili na pravem položaju vzdolž proizvodnje, kar zagotavlja varno proizvodnjo.

stroj za etiketiranje rokavov s tušem

Veljavne sorte etiket:

Različne vrste steklenic, na primer: okrogla steklenica, kvadratna steklenica, ploščata steklenica, steklenička z zavojem in skodelica itd.

Veljavne sorte etiket:

Glavni tehnični parametri opreme za označevanje rokavov:

Glavni tehnični parametri opreme za označevanje rokavov

NeDelPostavkaEnotaYX-SL150
1Specifikacija stekleniceGlasnostL0.35~1.5
Premer vratumm28~38
Premer telesamm50~110
Višina steklenicemm150~310
2Specifikacija etiketeMaterial/PVC PET OPP OPS
Debelinamm0.038~0.05
3Specifikacija označevanjaHitrost označevanjab / min.150 bpm
Sobna temperatura.C-10~40
4Standard močiGlavna močKw3
NapetostV210 ~ 250VAC 50Hz
5Specifikacija transportnega trakuVhodni transporterm2
Transporter za steklenicem7
6DimenzijaDimenzija glavnega stroja L * Š * Vmm2000*1100*2100
UtežKgs350
7Stopnja proizvodnje0,5L / 1,5Lbph5000 ~ 8000 bph

Parameter skrčljivega tunela

velikost stroja za krčenje: 2100 * 850 * 2000 mm

parni tlak: 1kg / cm2

para: 50 kg / h

velikost parne krpe: 2000 * 500 * 1700 mm

Oznaka za skrčenje rokavov na vzorcih končnih izdelkov

Skrči predor

Oznaka za skrčenje rokavov na vzorcih končnih izdelkov

Oznaka za skrčenje rokavov na vzorcih končnih izdelkov

Garancija: za celotno napravo zahteva eno leto garancije. (Iz garancije so izključene težave zaradi nesreč, zlorabe, napačne uporabe, škode pri skladiščenju, malomarnosti ali sprememb opreme ali njenih sestavnih delov.

Namestitev: po tem, ko stroj prispe v vašo tovarno, se bo po potrebi naš tehnik odpravil k vam namestiti in preizkusiti stroj ter tudi usposobiti vašega delavca za upravljanje stroja (čas vlaka je odvisen od vas). Stroški (letalska vozovnica, hrana, hotel, potna pristojbina v vaši državi) naj bodo na vašem računu, za tehnika pa morate plačati 100 USD na dan. Prav tako lahko obiščete našo tovarno in opravite usposabljanje.

Po servisu: Če imate težavo na stroju, se bo naš tehnik čim prej odpravil na vaše mesto in odpravil napravo. Stroški naj bodo na vašem računu.