Avtomatski stroj za označevanje skrčljivih rokavov za visoke hitrosti

Splošno o tem etiketirnem stroju

Avtomatski stroj za označevanje okroglih steklenic sprejme PLC programabilni krmilnik, uvoženi servo motor, servo gonilnik, frekvenčni pretvornik in pretvornik; poleg tega ta stroj za etiketiranje steklenic sprejme pozicionirni modul, da zagotovi etiketo za ulivanje natančno, hitro in stabilno. Naš stroj za etiketiranje steklenic nima le zelo natančnega položaja za vlivanje etiket, temveč lahko vzdrži tudi popolno obliko steklenice po krčenju.

Uporaba stroja za označevanje skrčljivih rokavov za visoke hitrosti

Avtomatski stroj za etiketiranje steklenic velja za prehrambeno industrijo in industrijo pijač, kot so sadni sok, čaj, pijača, mlečni izdelki, čista voda, začimbe, pivo in športna pijača itd. Od vseh vrst steklenic; ta stroj za etiketiranje steklenic je primeren za različne vrste steklenic, na primer za okroglo steklenico, kvadratno steklenico, ploščato steklenico, ukrivljeno steklenico in skodelico itd. lahko zdrži popolno obliko steklenice po krčenju.

Značilnost objekta stroja za etiketiranje skrčljivih rokavov za visoke hitrosti

1. Celotna agregatna količina nerjavečega jekla in kakovostne zlitine ulminija, razumen zlom, kompakten, primeren za nastavitev;

2. Stojalo za nalepke s prostornino za krčenje, ujema se z nastavljivo napravo, priročno za prilagajanje glede na razlikovanje nalepke za prostornino 5 ~ 10 papirnatih cevi.

3. Preprosto namestitev, nato pa lahko za kvadratne in okrogle steklenice.

4. Ni potrebe po instrumentu, vrtljivi mehanizem je priročno prilagoditi, velja za različne vrste steklenic.

5. Edinstvena metoda označevanja rokavov, ki ni samo priročna, ampak tudi smiselna, je primerna tudi za stiskanje rokavov.

6. Edinstvena zasnova nožne plošče v okviru specifikacije se lahko izogne spreminjanju podnožja noža, menjava noža je hitra in priročna.

7. Sprejem na japonski uvozni servo sistem in visoko občutljiv fotoelektrični sistem, natančnost rezanja nalepk je zelo visoka.

8. Označite lokacijski sistem, lahko spodbuja in znižuje medfazno prilagajanje lokacije glede na posebne zahteve glede vrste steklenice.

9. Ohišje za krmiljenje električne opreme iz nerjavečega jekla, krmiljenje prevzame japonski OMRON PLC.

10. Sprejem v napredno tehnologijo samodejnega krmiljenja vmesnika človek-računalnik, ključna električna komponenta je sprejeta v mednarodno znano industrijsko znamko.

Če vas zanimajo naši izdelki ali želite izvedeti podrobnejše informacije o izdelkih, vas prosimo, da nas kontaktirate. Dobrodošli tudi v naši tovarni!

Proizvodne zmogljivosti Glede na zahteve kupcev
 Specifikacija etikete φ30 ~ 90 mm
 Premer steklenice in pločevinke φ28 ~ 90 mm
 Dolžina nalepke 30 ~ 250 mm
 Debelina nalepke ≥ 0,035 mm
 Material etikete PVC / PET / OPS
 Moč glavnega stroja 4 kW (220 V, 50 HZ)
 Zunanja velikost 2100 × 900 × 2200mm
 Utež 480kg