Avtomatski stroj za etiketiranje steklenic s steklenimi rokavi iz PVC

Uvod

Ta stroj za označevanje skrčljivih rokavov je sestavljen iz stroja za samodejno označevanje rokavov, parnega tunela in parnega generatorja.

Glavni stroj sprejme sinhroniziran prenos, menjava menjalnega jermena bo hitra. V primerjavi s tradicionalnimi spremembami in vzdrževanjem, ki potrebujejo več kot šest ur, je vzdrževanje stroja enostavno in vzdrževanje preprosto, zato ne vpliva na proizvodnjo. Edinstvena zasnova ravnine rezalne glave velja za premer posode od 30 mm do 130 mm. ni potrebe po spremembi ali odpravljanju napak. ima tudi edinstven zaslon, samodejno iskanje originalne lokacije ter varnost in udobje, ki je pred drugimi izdelki congener.

Dvojna krčna navojna ravnina nalepke, primerna višina, ki je primerna za pritrditev nalepke; PLC samodejna številka, ki se izogne uveljavitvi in prilagoditvi. Le pritisniti jo morate rahlo, nalepka bo samodejno zaznala in poiskala. menjava nalepk je hitra in priročna. Poleg tega je kraj rezanja popolnoma natančen.

Oprema za podajanje nalepk: sinhronizirano krmiljenje podajanja etikete, zmožnost podajanja 90 metrov na minuto, premer dovodne ravnine prostornine etikete je 500 mm, notranji premer papirne cevi bo 4 ', 8', 10 '. Konfiguracija podajanja etiket je stabilna. ki omogočajo natančno dolžino etikete in stabilno, hitro dobavo etikete.

Avtomatski stroj za etiketiranje steklenic s steklenimi rokavi iz PVC

Tehnični parameter:

Zmogljivost80-100bpm (Izračun standardne dolžine do 100 mm)
FPY≥99,9%
Celotna produktivna učinkovitost≥95% (Izračun 24 ur)
Veljaven premer steklenice28 mm do 125 mm
Veljavna dolžina nalepke30 mm do 250 mm
Veljavna debelina nalepke0,027 mm ~ 0,13 mm
Material etiketePVC 、 PET 、 OPS
Notranji premer nalepke za prostornino≥4 "(101,6 mm)
Nalepka za prostornino zunanji premer≤500 mm
NapetostAC380V, 50/60 HZ, trifazni
moč nalepke stroja1,5KW-2KW
Parna moč tunela0,37 kW
Parni tlak1-8Kg / cm2
Poraba zraka s paro<25 kg / uro
Dimenzija strojaStroj za nalepke z nalepkami: L2100 * Š850 * V2000 mm
Utež500 kg

Avtomatski stroj za etiketiranje steklenic s steklenimi rokavi iz PVC

Specifikacija konfiguracije električnega aparata:

Vsi električni aparati, ki jih je sprejel ta tip stroja za ujemanje etiket, so uvožene konfiguracije, poleg tega pa ta stroj za označevanje skrčkov sprejme visokohitrostni modul za pozicioniranje, uvoženi servo motor, servo gonilnik, servo krmilnik in popolnoma samodejno prilagajanje ter delovanje človeštva.

Različne vrste ulitkov:

Hitrost tega stroja za krčenje oznak doseže 150 steklenic na minuto; Stroj za etiketiranje skrčkov velja za industrijo hrane in pijače, kot so sadni sokovi, čajni napitki, mlečni izdelki, čista voda, začimbe, pivo in športne pijače itd. Vse vrste steklenic. Ta stroj za etiketiranje skrčkov nima le zelo natančnega položaja za vlivanje etiket, temveč lahko po krčenju izstopa tudi v popolni obliki steklenice.

Avtomatski stroj za etiketiranje steklenic s steklenimi rokavi iz PVC

Tehnični parameter parnega skrčljivega tunela

PostavkaParni tunel za krčenje
Vhodno napajanje puhala1PH, 220V, 1,1 kW
Vhodno napajanje parnega generatorja380V / 50HZ
Delovni tlak<= 0,1Mpa
Utež230Kg
Poraba pare10-20Kg / h
Velikost telesa pečiceD2300 * Š400 * V450 mm
Hitrost prevoza0-35m / min

Avtomatski stroj za etiketiranje steklenic s steklenimi rokavi iz PVC

Oznaka rokava Tehnične značilnosti in uporaba:

1. Osrednji steber se uporablja korak za korakom, pri čemer je hitrost 170B na minuto.

2. Novo zasnovana rezalna glava uporablja korak za korakom vožnjo z motorjem, katere hitrost je velika, akcija natančna, rez v redu in krčenje lepo. Ta zasnova je sodelovala z nalepko sinhronizirano lokacijsko strukturo omogoča natančnost mesta reza znotraj 1 mm.

3. Večtočkovni gumb za zaustavitev v sili omogoča zaustavitev v sili na ustreznem položaju ob proizvodnji, ki je zagotavljal varno proizvodnjo.

Avtomatski stroj za etiketiranje steklenic s steklenimi rokavi iz PVC

Opis tuna za krčenje s paro:

Nova vrsta tunela za parno krčenje na steklenicah s termo krčenjem je povečala učinkovitost termo skrčenja; različne in nerazumne oblike steklenic, kot so okrogle, kvadratne ali ravne steklenice itd. lahko prilagodimo in vzdržujemo udobje, se gladko skrčimo.

Tip odvajanja pare se prilagodi tipu zasnove parnih bobnov, nastavljiv sistem za preusmeritev pare, cev je gladka in ne zaseda prostora, izmet izhodnih ust na vsaki strani deli tri prehode, vsako prehodno višino ali nizko, spredaj in po izhodni količini plina se lahko vsi prilagodijo, do največja popolna učinkovitost.

Funkcije tunela za krčenje pare:

1. Nizkotlačni parni bobni sprejmejo jekleno cev brez šivov, vsaka priključena cev uporablja hitri priključek iz nerjavečega jekla, enostaven za praznjenje in namestitev.

2. Celotne zunanje lupine strojev sprejemajo nerjaveče jeklo SUS304, varčujejo z energijo in ustrezajo merilom varnosti živil.

3. Spodnje plošče za vodo iz nerjavečega jekla koncentrirajo hladno kondenzacijsko vodo, ki jo lahko odstranite preko priključene cevi, delovne okoliščine ne vplivajo, primer okna telesnega vida je spredaj in po vsaki dve.

4. Celoten stroj je zasnovan za vodoodporen dizajn, izdelan iz nerjavečega jekla, enostaven za upravljanje in vzdrževanje.

Avtomatski stroj za etiketiranje steklenic s steklenimi rokavi iz PVC

Znak mehanizma parnega generatorja:

1. majhna električna termo parna pečica s kompaktno strukturo in majhno kocko, notranja nastavitev stroja za samodejno polnjenje vode in nastavitev samodejnega nadzora nivoja vode, nadzor tlaka, lahko deluje neprekinjeno.

2. voda v pečici je nižja od 30 L, letna količina vode v pečici je manjša, z visokim delovnim tlakom in visoko temperaturo pare lahko mnogim uporabnikom reši učinkovitost visokotlačne pare.

3. Izhodni ventil za paro lahko ne samo poveže trdo cev, temveč tudi fleksibilno poveže parno gumijasto cev proti visoki temperaturi in učinkovito prihrani prostor. celoten stroj zaseda območje je majhno, priročno za premikanje in namestitev.