Hitri popolnoma samodejni stroj za etiketiranje skrčljivih rokavov

Visokohitrostni stroj za etikete s skrčljivimi rokavi je zasnovan za visoke stopnje proizvodnje, da dovaja in krči konstanten tok nalepk na rokavih in nedotakljivih trakov na različnih praznih ali napolnjenih okroglih, kvadratnih, pravokotnih, ovalnih posodah iz plastike, stekla in kovine, ki se pogosto uporabljajo za pijače, hrano, farmacijo, osebno nego, gospodinjske, kemične in druge industrijske izdelke, ki ustrezajo zahtevam vašega delovnega procesa. Vsak stroj za krčenje tulcev je sestavljen iz stroja za skrčenje etiket, parnega tunela, parnega generatorja in tekočega traku.

Tehnične specifikacije

Model štSLM-350SLM-450SLM-600
Razpon hitrosti350 bpm450 bpm600 bpm
Oblika posodeOkrogle, kvadratne, pravokotne in ovalne posode z obrisi
Vrsta posodeSteklo, plastika in kovina
Material za nalepke na rokavihPVC, PET, OPS in OPP
Debelina materiala0,03-0,13 mm
Dimeter zabojnikov28-125mm
Višina posode50-305mm
Rokav položen ravno25-200 mm
Dolžina reza rokavov38-305mm
Velikost jedra5 ″ - 10 ″ nastavljivo
Zunanji premer celotne tuljave500 mm
Oskrba z elektriko220V 50 / 60HZ 1 / 3PH; 380V 50 / 60HZ 3PH
Strojna dimenzija2,1 × 1,1x2M2,1 × 1,2x2M2,5 × 1,2 × 2,2M

Ta visokohitrostni stroj za etiketiranje skrčljivih rokavov je izdelan iz nerjavečega jekla iz 304 razreda, da zagotavlja trdnost in zmanjšuje vibracije, hkrati pa ponuja tiho delovanje, zasnovan s servo gnanimi, PLC krmiljenimi pogonskimi valji, zamenljivim rezalnim sklopom in kolesi za streljanje etiket za natančno in dosledno krčenje označevanje rokavov, inovativni standardni sistem dvojnega odvijanja omogoča neprekinjeno delovanje s samo kratko zaustavitvijo spajanja, da lahko uporabniki povečajo proizvodnjo z minimalnim časom nedelovanja, sistem hitre menjave trna zmanjša čas izpada med enim izdelkom, mehanizem rotacijskega rezanja z več rezili zagotavlja izjemno gladko, enakomerno rezanje filma, ta edinstvena modularna zasnova omogoča enostavno menjavo rezil ali hitre spremembe orodja brez orodij pri spreminjanju oblike nalepke ali velikosti posode. Uporabniki imajo tudi možnost nakupa dodatnih trnov za različne velikosti in oblike posod. Potek izdelkov je programiran z uporabniku prijazno nadzorno ploščo na dotik zaslona HMI.

Ključne funkcije

1. Obrni nadzor hitrosti.

2. Vstop v steklenico, steklenica s samodejnim odstranjevanjem, steklenica za potiskanje, toplotno tesnjenje-rezanje žage, stiskanje PE, skrčenje, hlajenje.

3. Ta stroj uporablja mehanizem za mešanje zraka pri potiskanju steklenice in vročem tesnjenju in hladnem rezanju. Uporablja ravno svileno pulzno tesnilo, žagin zobni nož reže, edinstven mehanizem hladnega rezanja s hladilnim tesnilom je zagotovil aglutinacijo embalaže, zanesljivo in umetniško.

4. Naprava za samodejno odstranjevanje steklenic omogoča hitrejše in udobnejše spreminjanje steklenic.

5. Zagotavljanje filmskega mehanizma in napetost se prostovoljno prilagodi.

6. PLC programabilni nadzorni sistem postopkov.
7. Dvojni ventilatorji zraka zagotavljajo temperaturno ravnovesje v skrčni peči s regulatorjem temperature PAD, ki očitno prihrani energijo.

8. Uporablja ogrevalni sistem iz nerjavečega jekla v obliki krila, ki je trpežen za dolgotrajno uporabo.

9. Toplotno odporen bolivijski filamentni posebni pas za transport fluorovega zmaja se uporablja v skrčevalnem delu, da zagotovi enakomeren prevoz in visoko okrepi odpornost proti obrabi.

10. Ta stroj uporablja mehanizem za transportiranje tračnega traku z obratno hitrostjo.

11. Višina transporterja se določi glede na povpraševanje stranke.

12. Smer vstopa steklenice lahko prilagodite glede na povpraševanje stranke

13, lahko na zahtevo stranke izdela pas iz nerjavečega jekla v skrčevalnem tunelu namesto plastičnega pasu