Popolnoma avtomatski stroj za etiketiranje hladnega lepila iz steklenih steklenic

Uvod:

Avtomatski stroj za etiketiranje hladnega lepila lahko nanesemo na steklenico z aplikatorjem za etiketiranje pivskega vina s kozarcem iz aluminijaste pločevinke s pasto.

Stroj je izdelan iz nerjavečega jekla SUS304 in aluminijeve zlitine visoke kakovosti.

Uvoženi koračni motor ali servo motor se uporablja za označevalno glavo, da se zagotovi hitrost in natančnost označevanja.

Foto elektrika in nadzorni sistem uporabljajo napredne komponente iz Nemčije, Japonske ali Tajvana.

Uporabite PLC sistem za nadzor vmesnika človek-stroj, ki je enostaven za razumevanje.

Popolnoma avtomatski stroj za etiketiranje hladnega lepila iz steklenih steklenic

Tehnični parameter:

OznakaNalepka za hladno lepilo / etiketa iz papirja
Največja zmogljivost40-100 BPM
Premer steklenice20 mm ~ φ120 mm
Višina steklenice20 mm ~ 250 mm
Dolžina nalepke10 mm ~ 300 mm
Širina nalepke10 mm ~ 150 mm
Višina steklenic± 1 mm
oblika steklenic50 mm ~ 280 mm
oblika steklenicKvadratna, okrogla, ovalna, ravna steklenica
Moč kontrakcijske peči1,1kw
Uporabalepilni etiketirni stroj

Glavne značilnosti

1) Širok razpon uporabe, lahko zadovolji potrebe označevanja vseh okroglih steklenic ali polkrogov, preklapljanje med označevanjem je enostavno, enostavno prilagajanje

2) Natančnost nalepke je dobra, obvoz traku sprejme usmerjevalni mehanizem, trak ne odstopa, tri smeri položaja označevanja x / y / z in naklona so nastavljive z osmimi stopnjami svobode in nastavitev nima mrtvi kot.

3) Kakovost etikete je odlična, uporabite elastični pas za pokrivanje stiskalnice, etiketa je ravna, brez gub, izboljša kakovost pakiranja.

4) Aplikacija je prilagodljiva, stroj za etiketiranje steklenic ima funkcijo samodejnega ločevanja steklenic, lahko ga izdelamo v enem stroju in ga lahko povežemo s proizvodno linijo.

5) Inteligentni nadzor, samodejno fotoelektrično sledenje, neznačevanje, nestandardni samodejni popravek in samodejno zaznavanje nalepk, preprečevanje uhajanja in odpadki nalepk.

6) Visoka stabilnost, podporna oprema deluje 7 × 24 ur, Mitsubishi PLC, SIEMENS Touch, senzor steklenice KEYENCE, visoko natančni senzor Leuze.

7) Prilagoditev je preprosta, hitrost označevanja, hitrost podajanja in hitrost ločevanja steklenice lahko uresničujejo brezstopenjsko regulacijo hitrosti, prilagoditev pa se izvede v skladu z zahtevo.

8) Močan in trpežen, sprejme mehanizem za nastavitev treh palic, v celoti izkoristi stabilnost trikotnika, ves stroj je trden in trpežen. Izdelan je iz polnega nerjavečega jekla ss304, kar ustreza zahtevam proizvodnje GMP.