Popolnoma avtomatski stroj za etiketiranje nalepk za samolepilno steklenico

Ta stroj za označevanje okroglih steklenic se običajno uporablja za označevanje cilindričnih steklenic, ki se v glavnem uporabljajo za več vrst pijač, kemikalij, farmacevtskih izdelkov itd. Ima trdno in kompaktno strukturo, ki je enostavna za uporabo in enostavna za vzdrževanje za uporabnike. Robusten in vzdržljiv motor tega modela nadzira najnovejši mikroprocesor. Prav tako lahko hitro in natančno poganja označevalno glavo, pa tudi krmilnik za prenos nalepk.

Poleg tega vključuje tudi priljubljeni nadzorni sistem družbe Siemens Plc; in preprost človeški vmesnik lahko upravljate v angleščini in kitajščini. Poleg tega vam delov stroja ni treba spreminjati za različne velikosti steklenic, saj ima večnamenski snemljiv komplet. Ima celo najsodobnejši spletni sistem za pomoč, ki uporabnikom omogoča dejansko komunikacijo z opremo. Ta nov sistem je zelo uporabniku prijazen in delavci lahko za upravljanje stroja uporabljajo samo preproste besedne zveze. Poleg tega lahko ta oprema deluje nemoteno in neprekinjeno več ur.

Popolnoma avtomatski stroj za etiketiranje nalepk za samolepilno steklenico

Ima hitrost označevanja do 120 steklenic v eni minuti in zelo visoko natančnost označevanja. Medtem ko je največja širina nalepke 140 mm, po potrebi pa se lahko tudi poveča. Poleg tega lahko ta vsestranski in eleganten model stroja za etiketiranje okroglih steklenic označuje steklenice s premerom od 30 do 110 mm. Poleg tega ima oprema zvitek z nalepkami z notranjim premerom približno 75 mm, zunanji premer zvitka z nalepkami pa približno 350 mm. Ima tudi optični sistem za zaznavanje nalepk in posod. Ta stroj je zelo primeren za nalepke na steklenicah okrogle oblike iz različnih vrst materialov, kot so steklo, plastika, HDPE, LDPE, PET itd.

Kratek uvod

1.1 Težka konstrukcija uporablja prevelike pogonske komponente v kombinaciji z osnovnim ogrodjem iz aluminija in nerjavečega jekla za dolgoletno zanesljivo službo.

1.2 Na voljo so različni sistemi za dovajanje izdelkov, ki zagotavljajo natančen razmik in usmeritev izdelka. Uporablja se lahko samostojno ali integrirano v vrstici in z ustreznimi hitrostmi polnilne opreme.

1.3 Napredni mikro koračni aplikatorji z visokim navorom vključujejo zmožnost odmika razmerja in hitrosti za natančno in zanesljivo nanašanje najrazličnejših materialov za etikete.

1.4 Zasnovan za nalepke na sprednji in / ali zadnji plošči z možnostjo označevanja okroglih, kvadratnih, ovalnih ali pravokotnih vsebnikov.

Popolnoma avtomatski stroj za etiketiranje nalepk za samolepilno steklenico

Tehnični parameter

NePostavkaPodatki o parametrih
2DimenzijaD 2100 mm * Š 900 mm * V 1500 mm
3Napetost220V / 50Hz
4Moč1200 W
5Proizvodna zmogljivost0-40m / min
7Oznaka Roll Core76 mm
8Premer zvitka nalepke350 mm
9Širina nalepke10 ~ 110 mm (posebno velikost lahko prilagodite)
10Dolžina nalepke20 ~ 360 mm (posebno velikost lahko prilagodite)
11Premer steklenice30 ~ 90 mm (posebno velikost lahko prilagodite)
12Višina steklenice30 ~ 200 mm (posebno velikost lahko prilagodite)