Avtomatski stroj za etiketiranje lepilnih nalepk okrogle steklenice

Uvod

Stroj za etiketiranje okrogle steklenice za etiketiranje okrogle steklenice. krmiljenje s koračnim motorjem ali servo motorjem za boljše počutje, uporaba programabilnega krmiljenja PLC, pošiljanje nalepk s fotoelektrično zaznavo. Lahko ga povežete s spletnim strojem za etiketiranje izdelkov, za etiketiranje izdelkov na spletu ali z zunanjo površinsko etiketo embalaže. Označevanje proti ponarejanju. neposredno sestavite na proizvodni liniji ali pakirnem stroju za samostojno krmiljenje ali nadzor tovor, izvedite samodejno označevanje.

Za samodejno označevanje na okroglih, kvadratnih, ravnih steklenicah za farmacevtsko industrijo, dnevno kemikalije, industrijo hrane in pijač.

Označevalnik samodejno zazna velikost nalepke in pravo mesto na steklenički ter nastavi ustrezne parametre označevanja - zelo uporabna lastnost za uporabnike z več izdelki za označevanje.

Avtomatski stroj za etiketiranje lepilnih nalepk okrogle steklenice

Tehnični parameter

Hitrost označevanja1500-6000 bph, nastavljiv
Premer steklenicePod 120 mm
Širina nalepke10-200 mm
Dolžina nalepke10-400mm
Napaka označevalca≤ ± 0,5 mm
Premer zvitka nalepkeNotranji premer koluta: 76 mm; Zunanji premer koluta: največ 360 mm
Neto teža550kg
Velikosti konture3000 * 1500 * 1700 mm

Tehnične značilnosti in uporaba:

1. Izhodne nalepke s koračnim motorjem in natančni koračni motor, ki ga poganja nemška tehnologija, poganja na etiketirni glavi. Stabilnejša in z visoko natančnostjo označevanja hitrejša hitrost. Naj bo vedno pravilen signal.

2. Kakovosten tekoči trak, stabilen in natančen, z dolgo življenjsko dobo. Dolžina označevanja vsake nalepke, uporaba fotoelektričnosti in kombinacija PLC-ja za samodejni izračun, dolžino lahko spremenite z zaslonom na dotik, kar je priročno za uporabo.

3. Nalepke za podajanje sprejmejo vmesno napravo, da rešijo težavo, ki jo je enostavno pritrditi. Kakovostna konstrukcija in sestavni deli iz nerjavečega jekla so standardni. notranjost večje omarice, električna oprema z dobro razpršitvijo toplote, ki jo je enostavno zaznati.

4. Humanizirana oblika, manj škode, priročna za vzdrževanje. Dno opreme s stojalom, rogovimi nogami, priročno za podporo in enostavno premikanje.

5. Lahko povezan s celotno proizvodno linijo ali neodvisen za uporabo.

Avtomatski stroj za etiketiranje lepilnih nalepk okrogle steklenice

Velja za obodno površino označbe okrogle steklenice razreda predmeta, je mogoče pritrditi na en sam standard in dvojni standard, nazaj se dvojni standardni razmik lahko prilagodljivo prilagodi, kot so okrogle steklenice z želeno vodo, pločevinke in drugo okroglo označevanje živil, ki se pogosto uporabljajo v kozmetični, živilski, farmacevtski, razkuževalni in drugi industriji.

Na obodni površini, ki označuje določeno lokacijo, je mogoče uporabiti neobvezna sredstva za zaznavanje obrobne lokacije.

Izbirni tračni tiskalnik in brizgalni tiskalnik za doseganje datuma izdelave, natisnjenega na nalepki, in informacije o seriji za doseganje integracije z označevanjem.

Uporaba

1, za nalepke: samolepilne etikete, samolepilni film, elektronska nadzorna koda, črtna koda itd.

2, uporaba: Premer 30mm ~ 90mm okrogla steklenica med.

3, industrija: se pogosto uporablja v medicini, prehrani, igračah, kozmetiki in drugih industrijah.

4, uporaba: označevanje steklenic za dezinfekcijo, dvojno standardno označevanje z gelom, steklenice z rdečim vinom so označene s pozicioniranjem
in tako naprej.

Avtomatski stroj za etiketiranje lepilnih nalepk okrogle steklenice

Opis

1. Zmogljiva je enaka naprava, ki jo je mogoče realizirati v enem razredu predmetov okrog označevanja steklenic in dvojni standardni standard označevanja, dvojni standardni razmik je mogoče prilagodljivo prilagoditi. V funkciji označevanja pozicioniranja obodne površine je mogoče izvesti neobvezno napravo za zaznavanje zunanje lokacije;

2. Nalepke se prekrivajo in visokotlačni mehanizem za konfiguracijo vrha, ki združuje 3-osni mehanizem za pozicioniranje, da prepreči nihanja v steklenici, izboljša natančnost označevanja;

3. Samodejna steklenica z uporabo pomlad-minutnih organizacij za steklenice za učinkovito odpravljanje napak, ki jih povzroča sama steklenička
ni gladka, izboljša stabilnost;

4. Opremljen je z angleškim vmesnikom in krmilnim sistemom PLC za priročno upravljanje, vmesnik človek-stroj z operacijo
uči funkcije, intuitivno spreminjanje parametrov, enostavno preklapljanje med različnimi funkcijami;

5. Inteligentni nadzor, samodejno fotoelektrično sledenje, brez predmetov brez oznak, brez nalepk, oznak in odtekanja funkcij za samodejno korekcijo in samodejno zaznavanje, da se prepreči izguba nalepk;

6. Trdno zdravje, primarna proizvodnja aluminija iz nerjavečega jekla in visokokakovostno podjetje, v skladu z zahtevami glede proizvodnje GMP;

7. S funkcijo samodejnega izklopa, funkcijo štetja proizvodnje, funkcijo varčevanja z energijo (v določenem času ni proizvodnje, naprava samodejno preklopi v stanje pripravljenosti), pozivi za nastavitev proizvodne številke, zaščita pred nastavitvijo parametrov

Avtomatski stroj za etiketiranje lepilnih nalepk okrogle steklenice

Delovni proces

* Jedro deluje: izdelek postavite na tekoči trak, v agencije za pod-steklenice, pod-agencije pa bodo izdelke stekleniči ločeno, senzor zazna, da izdelek prenaša signal, vrnjen v nadzorni sistem za označevanje, in nadzorni sistem za nadzor ustrezen jeziček Submit motor in ga pritrdite na položaj označevanja izdelka, medtem ko je nad standardom zaključeno dejanje, pritrjeno na etiketo.

* Postopek: postavite tekoči trak izdelka (do katerega lahko dostopate po liniji) -> Dostava izdelka -> Izdelki v nekaj minutah -> Testiranje izdelkov -> Pozicioniranje izdelka -> Označevanje in pokriti mejniki -> zberite izdelke za označevanje.