Avtomatski stroj za etiketiranje skrčljivih rokavov za steklenice z mineralno vodo

Uporaba

Sistem rokavov je popolnoma avtomatski sistem označevanja skrčljivih rokavov za nanašanje in krčenje etiket rokavov za celotno telo ali trakov, ki so očitni za nedovoljene posege, na različne vrste okroglih, kvadratnih, pravokotnih in ovalnih posod z in brez kontur.

Vsak sistem rokavov vključuje aplikator za rokave, enega ali dva skrčna tunelska modula (odvisno od uporabe), parni generator in transporter iz nerjavečega jekla za transport posod skozi sistem.

Sleeve System se ponuja in prodaja kot integriran sistem, da se našim kupcem zagotovijo uspešne aplikacije.

Avtomatski stroj za etiketiranje skrčljivih rokavov za steklenice z mineralno vodo

Stroj za samodejno označevanje rokavov

Sinhroniziran prenos bo vsako menjavo jermena hitro končal. V primerjavi s tipom tradicionalnega večplastnega materiala, katerega sprememba in vzdrževanje potrebujeta več kot šest ur, je njegovo vzdrževanje enostavno, vzdrževanje pa preprosto, zato ne vpliva na proizvodnjo.

Zasnova ravnine glave rezalnika na Kitajskem, ki velja za posodo od 28 mm do 160 mm. Nikoli je ni treba spreminjati ali odpravljati napak. Ima tudi edinstven zaslon človeškega stroja na dotik, kar pomeni, da samodejno išče originalno lokacijo ter varnost in udobje, ki je pred drugimi izdelki congener.

Dvojna krčna navojna ravnina nalepke, primerna višina, ki je primerna za pritrditev nalepke; mikroračunalnik samodejna slika, ki se izogne uveljavitvi in prilagoditvi. pritisniti jo je treba le rahlo, nalepka bo samodejno zaznala in poiskala. Menjava nalepke je hitra in priročna. Poleg tega je kraj rezanja popolnoma natančen.

Oprema za podajanje etiket: sinhronizirano krmiljenje dobave etikete, oskrbovalna sposobnost je 90 metrov na minuto, dovodna ravnina prostornine etikete je 500 mm, notranji premer papirne cevi bo 4 ', 8', 10 '. Konfiguracija podajanja etiket je stabilne, ki omogočajo natančno dolžino etikete in stabilno, hitro dobavo etikete.

Osrednji steber se uporablja korak za korakom, pri čemer je hitrost 150B na minuto.

Novo zasnovana rezalna glava uporablja korak za korakom vožnjo z motorjem, katere hitrost je velika, akcija natančna, rez v redu in krčenje lepo. Ta zasnova je sodelovala z nalepko sinhronizirano lokacijsko strukturo omogoča natančnost mesta reza znotraj 1 mm.

Večtočkovni gumb za zaustavitev v sili omogoča zaustavitev v sili na ustreznem položaju vzdolž proizvodnje, ki je zagotavljala varno proizvodnjo.

Avtomatski stroj za etiketiranje skrčljivih rokavov za steklenice z mineralno vodo

Par za krčenje pare

Pri različnih in nepravilnih okroglih steklenicah, kvadratnih steklenicah in ploščatih steklenicah itd. Je novo oblikovano pečico, ki se skrči s paro, enostavno prilagoditi in vzdrževati, saj se enakomerno krči. Razporeditev nizkotlačnega parnega bobna in izliv pare sta enakomerna in zasnovana z brezšivno cevjo. Šoba je razdeljena tako, da je nastavljiva na tri segmente, višino, položaj in izhod pare vsakega segmenta pa je mogoče prilagoditi tako, da se doseže popolno krčenje. Celoten stroj je izdelan iz nerjavečega jekla z zaščito pred toploto, ki ne samo prihrani stroje, temveč je tudi v skladu z mednarodnimi varnostnimi standardi. Pladenj za odtaljevanje iz nerjavečega jekla zbira kondenzirano vodo. Celoten stroj sprejme vodoodporen dizajn z udobje enostavnega upravljanja in nizko vzdrževanje.

Značilnosti parnega generatorja

Voda se v serijo popolnoma avtomatskih električnih grelnikov napaja z visokotlačno vrtinčno vrtinčno črpalko iz bakra s kratkim časom oskrbe z vodo in trajnim servisom. V rezervoarju za vodo je pritrjena plavajoča krogla za nivo tekočine, ki samodejno nadzoruje dotok vode. Delovni sistem je samodejno nadzorovan. Po približno 5 minutah priključitve oskrbe z vodo in napajanja lahko neprekinjeno oddaja paro z visoko delovno učinkovitostjo.

Glavni tehnični parameter opreme

PostavkaStroj za etiketiranje rokavov
Zmogljivost150 utripov na minuto (na osnovi 500 ml)
FPYVeč kot 99,9%
Celotna produktivna učinkovitostVeč kot 95% (izračun 24 ur)
Veljaven premer steklenice28mm-125mm
Veljavna dolžina nalepke30mm-250mm
Veljavna debelina nalepke0,027 mm-0,13 mm
Material etiketePVC, PET, PS
Notranji premer nalepke za prostornino≥4 "(101,6 mm)
Nalepka za prostornino zunanji premer≤500 mm
NapetostAC380V, 50Hz, 3 faze
izhod stroja za nalepke3KW
Izhod tunela za parno skrčitev0,37 kW
Izhod parnega generatorja18KW
Parni tlak1-8Kg / cm2
Poraba zraka s paro<25 kg / uro
Dimenzija strojaStroj za nalepke z nalepkami: L2000 * W1100 * H2000mm
Utež750