Avtomatski stroj za etiketiranje toplotno skrčljivih rokavov iz steklenic za steklenico vode

Ta funkcija aplikatorja za označevanje skrčljivega rokava je namenjena krčenju nalepk s PVC na steklenici, ki se uporablja za raztopino embalaže za steklenice za pijačo, mednarodni napredni tehnologiji, pokriva krožno nalepko na steklenici PET, nato pa vroče krčenje, da se pritrdi na položaj, ki ga je telo steklenice določilo.

Struktura stroja je kompaktna in primerna za proizvodno linijo različne smeri in različne višine. Strojni del sprejme kombinacijsko načrtovanje modularizacije in naredi stroj razumen, nastavitev višine sprejme nihajoče motorje, priročno je zamenjati material, posebno oblikovanje rezalne glave omogoča natančnejši in zanesljivejši rez valjanega filma.

Avtomatski stroj za etiketiranje toplotno skrčljivih rokavov iz steklenic za steklenico vode

Da bi zadostili zahtevam po hitri zmogljivosti širokega spektra kupcev, oddelek za raziskave in razvoj našega podjetja zelo skrbno raziskuje in izboljšuje proizvodnjo tega izdelka, VK-460EL, katerega model ima največjo hitrost do več kot 600 Steklenica na minuto; Uporablja tudi mednarodno napredno tehnologijo iste vrste.

VK-460EL ta model z dvojnim pogonskim mehanizmom Opremljen je z novim tipom sistema za podajanje nalepk z dvojnim servo pogonom, dosežen je odziv visoke hitrosti in natančnost.

uporaba zobniškega menjalnika na Kitajskem omogoča stroj stabilnejši in primernejši za proizvodnjo visoke hitrosti.

Veljavne vrste steklenic: hitrost tovrstne naprave doseže od 500 steklenic do 600 steklenic na minuto; velja za takšno industrijo hrane in pijače, kot so sadni sokovi, čajni napitki, mlečni izdelki, čista voda, začimbe, pivo in športne pijače ter vse druge vrste steklenic.

Avtomatski stroj za etiketiranje toplotno skrčljivih rokavov iz steklenic za steklenico vode

Tehnični parameter

1.Vhodna moč8kw
2.Vhodna napetost380V / 220VAC
3.Proizvodnja je učinkovita500-600 steklenic / uro
4.Velikost gostiteljskega strojaL2500mm × W1200mm × H2200mm
5.Veljaven premer telesa steklenice26-125mm
6.Veljavna dolžina etikete30-250mm
7.Veljavna debelina etikete0,13-0,35 mm
8.Veljavni notranji premer papirne cevi5 〞-10〞 prosto prilagodite

Avtomatski stroj za etiketiranje toplotno skrčljivih rokavov iz steklenic za steklenico vode

Tehnične značilnosti in uporaba:

1. Nalepka za podajanje nalepk, sprejme dvojno polico za material, ki naredi spremembo nalepke bolj priročno in hitro. fotografija nalepka za preverjanje elektrike in brez steklenice ali brez nalepke, samodejno zaustavite stroj in prikaže se lučka alarma, prav tako na zaslonu na dotik. Medtem je opremljen z ultrazvočnim senzorjem, ki omogoča podajanje nalepk stabilno in tekoče ter se izogne napaki pri dolžini nalepke, bloku nalepk in drugih težavah pri servo podajanju nalepk.

2. Sprejeto z motorjem za usklajevanje z dvojnim krožnim oblokom sinhronega jermena omogoča sinhrono čiščenje plastičnih gumijastih gum in zagotavlja stabilno ulivanje nalepk. Zaviralna naprava na vijačnem trnu učinkovito nadzoruje delovanje napak in zagotavlja varnost sredinskega stebra.

3. Enota za steklenice: sprejeta z mehanskim menjalnikom za pogon pozicionirnega jermena na obeh straneh. Med menjavo celotne enote za prenašanje steklenic navzdol in navzgor, širino nadzira eno ročno kolo s ciljem sinhronega in hitrega prilagajanja.

Enota za čiščenje: sprejeta z elektro gibanjem za priročnejše in hitrejše prilagajanje.