Stroj za samodejno označevanje konusnih steklenic po meri

Stroj za etiketiranje rotacijskih nalepk se uporablja za označevanje napolnjenih in zaprtih koničnih steklenic. Ta rotacijski stroj za etiketiranje je kompakten model zaradi svoje rotacijske strukture uporablja zelo malo prostora. Samodejne nepravilne steklenice Označevalni stroj označuje steklenice različnih oblik z največjo hitrostjo 120 ampul na minuto. Stroj ustreza trenutnim dobrim proizvodnim standardom.

Postopek postopka na rotacijskih strojih za etiketiranje za označevanje stožčastih koničastih steklenic

Podrobnosti o avtomatiziranih konusnih posodah s konicnimi steklenicami, rotacijski etiketirni stroji

Posode, ki jih dobimo od dovodnega polža do zvezdastega kolesa, so natančno razmaknjene in dosegajo na točki ovitka na podobni razdalji. Med vstopom na mesto označevanja se senzor zabojnika zažene s servo motorjem in pritisnim jermenom gladko pritisne nalepko med blazinico in jermenom. Fotocelica s senzorjem za nalepke zazna prostor med dvema nalepkama in ju zadrži, dokler ne pride naslednja posoda. Medtem se odtisne pnevmatski dodatek za tiskanje.

Osnovni parameter prilagojenega etiketnega stroja s plesnijo za držanje koničastih posod:

Podrobnosti o avtomatiziranih konusnih posodah s konicnimi steklenicami, rotacijski etiketirni stroji

avtomatski rotacijski stroj za etiketiranje koničnih steklenic
Kapaciteta označevanja (kos / min): 40-150 kosov / min
Natančnost označevanja (mm): ± 1,0 mm
Velikost nalepke: (L) 20-280mm (H) 30-140mm
Velikost materiala: Φ40-Φ100mm (H) 40-300mm
Zvitek znotraj (mm): Φ76 mm
Zunanji premer valja (mm): Φ350 mm
Velikost stroja (mm): (L) 2000 * (Š) 850 * (V) 1450 (mm)
Napajanje: AC220V 50Hz / 60Hz 1500W

Vzorci za prilagojeni rotacijski stroj za etiketiranje s kalupi za držanje posod

Vzorci za prilagojeni rotacijski stroj za etiketiranje s kalupi za držanje posodVzorci za prilagojeni rotacijski stroj za etiketiranje s kalupi za držanje posod

Proizvodni obrat za označevanje strojev

Proizvodni obrat za označevanje strojev

Garancija: za celotno napravo zahteva eno leto garancije. (Iz garancije so izključene težave zaradi nesreč, zlorabe, napačne uporabe, škode pri skladiščenju, malomarnosti ali sprememb opreme ali njenih sestavnih delov.

Namestitev: po tem, ko stroj prispe v vašo tovarno, se bo po potrebi naš tehnik odpravil k vam namestiti in preizkusiti stroj ter tudi usposobiti vašega delavca za upravljanje stroja (čas vlaka je odvisen od vas) hrana, hotel, potna pristojbina v vaši državi) mora biti na vašem računu, za tehnika pa morate plačati 100 USD na dan. Prav tako lahko obiščete našo tovarno in opravite usposabljanje.

Po servisu: Če imate težavo na stroju, se bo naš tehnik čim prej odpravil na vaše mesto in odpravil napravo. Stroški naj bodo na vašem računu.